Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
On 5/29/2026 at 2:13 PM, milomac said:

No, pobaví to, ale kdyby se to na dovolené stalo mně, tak bych to dal do vlákna - co mě právě naštvalo ... :D

https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-muz-zahucel-do-bazenu-i-se-dvema-kufry-zmatla-jej-opticka-iluze-www.seznam.cz

Já takhle před lety v Hradci Králové čuměl do telefonu, pak tři schody nahoru a šup, byl jsem v kašně 😁 Lidi mrtvý smíchy okolo, upřímně trapas jako sviňa....

• Like 1
  • Dát hlas 1
  • Odpovědi 15tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 16 minutami, African napsal:

Já takhle před lety v Hradci Králové čuměl do telefonu, pak tři schody nahoru a šup, byl jsem v kašně 😁 Lidi mrtvý smíchy okolo, upřímně trapas jako sviňa....

Ano, tohle jsou nádherné situace, které dokážou lidi okolo pobavit, pro aktéry trapas, že se nejraději na místě vypařit :D.

Odesláno
před 6 hodinami, Radek124 napsal:

…mě to spíš evokuje Šabachovu mikulášské besídku v knize Hovno hoří🤪 "Večer, na který nezapomenete!"😂

• Like 1
Odesláno (upraveno)

Zestárlou Popelku navštíví kouzelná víla s nabídkou splnění třech přání...

“Chtěla bych být zase mladá a krásná", vzdychne Popelka. Cink! A je mladá a krásná. 

"Chtěla bych být zdravá..." - Cink a Popelka je svěží a zdravá.

"Chtěla bych, aby se můj kocour proměnil v nádherného prince", prosí Popelka. A  v mžiku stalo se.

Před Popelkou stojí statný princ, prohlíží se, rozpažuje, dívá se udiveně na své oblečení a náhle se otočí k Popelce:"Tos to teda pěkně posrala, žes mě nechala vykastrovat!!" 

Upraveno uživatelem warann
  • Like 1
  • Haha 18
Odesláno

Jeden starší, klasickej.

Sára se brouzdá se synkem po kraji moře , když tu náhle smete obrovská vlna malého do moře . Maminka zoufale prosí:"Óoooh, HaŠem, oooó...vrať mi mé milované dítě.... oooó prosím, kde je můj synek...vrať mi ho ..!" -   Moře ztichne a na kraji stojí mokrý syn. -"Oh, HaŠem, děkuji, nechť je tvoje jméno navěky velebeno!.... a kde je čepice?"

• Haha 2
Odesláno
před 53 minutami, warann napsal:

Jeden starší, klasickej.

Sára se brouzdá se synkem po kraji moře , když tu náhle smete obrovská vlna malého do moře . Maminka zoufale prosí:"Óoooh, HaŠem, oooó...vrať mi mé milované dítě.... oooó prosím, kde je můj synek...vrať mi ho ..!" -   Moře ztichne a na kraji stojí mokrý syn. -"Oh, HaŠem, děkuji, nechť je tvoje jméno navěky velebeno!.... a kde je čepice?"

Tenhle mi pripomnel, kdyz jsem byl na zakladce. Pri koulovani jsme s kamaradem prchali pres silnici a srazila nas S1203, ja mu hlavou rozbil okno. Ridic odjel a za minutu, kdyz jsem se dal trochu dokupy, sla kolem mama a sprdla me, proc nemam v tom mrazu na hlave cepici. Dodnes nevi proc.

• Haha 5

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...