Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 21 hodinami, ragu napsal:

Nechci se nikoho zastavat, ale mám k tomu dvě poznámky:

1) článek mluví o průzkumu v US (neříkám že v Česku to nebude, ale není to tak obvyklý), kde ta kultura objednávání způsobuje tiky i mně

IMG_3711.thumb.jpeg.d0dc61905c4141d9bff7b9192b4f008b.jpeg

2) plivat na mladší generaci je zvyk tradujici přes generace, tzn i vy co jste dnes ostřílení fotři jste kdysi pravděpodobně byli pro starších generaci za blbečky a měkoty. Tak na to myslete.

Jo a k otázce co by dělali na vojně - třeba programovali a řídili bezpilotní drony. No joke, stačí se podívat kdo že začátku války pomáhal UA vojákům se zaškolením.

Uražený nebo potrefený...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 38 minutami, ragu napsal:

No nejsem už zrovna z mladý generace, ale klidně se přiznám že občas úzkosti z menu mám. Například posledně v restauraci na Vinohradech kde jeden plněnej bramborovej knedlík stál pětikilo.

Na to je jednoduchý recept. Ať si ten knedlík strčí do zádele. A hlavně za hotový, ne kartou.Otázka je, jestli se mu tam ještě vejde, už tam má totiž držťkovou za dvě stě 

Odkaz ke komentáři

před 54 minutami, ragu napsal:

No nejsem už zrovna z mladý generace, ale klidně se přiznám že občas úzkosti z menu mám. Například posledně v restauraci na Vinohradech kde jeden plněnej bramborovej knedlík stál pětikilo.

Cena se mi nezdá na úzkost ale k nasrání i když by se jednalo o velmi dobrou restauraci, příjemné prostředí a ten knedlík s náplní  z mangalice by ti servírovali na Rosenthalu  Na vánočním trhu v Brně  můžeš mít bramborák klidně za 200 když k němu přidáš kysané zelí tak jsi na 230, dostaneš to na umaštěném papíru ,jíš to  ve stoje v davu lidí který do tebe strká a ještě tě někdo může polejt svařákem.🤢

Odkaz ke komentáři

před 48 minutami, DavidLC napsal:

Spletl si to z únikovkou 😀

Tady je jasně vidět, že při projektových pracích se nesmí podcenit ani možnost úniku přes WC (musí se počítat naprosto se vším) 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...