Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 57 minutami, 14titi napsal:

Něco pro milovníky italské kuchyně...

To mi připomíná, jak Emanuele Ridi ve svém pořadu o vaření se taky smál, jak češi nedokážou správně vyslovit gnocchi. A potom přešel k vaření a povídal "teď budeme vyšlehat 6 vajec".

Nic proti němu, ale vysmívat se čechovi, který se jednou v životě dostane na týden do Itálie a nedokáže něco správně vyslovit a pak řeknout v televizi takový nesmysl, když tady několik let žije.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, VS napsal:

To mi připomíná, jak Emanuele Ridi ve svém pořadu o vaření se taky smál, jak češi nedokážou správně vyslovit gnocchi. A potom přešel k vaření a povídal "teď budeme vyšlehat 6 vajec".

Nic proti němu, ale vysmívat se čechovi, který se jednou v životě dostane na týden do Itálie a nedokáže něco správně vyslovit a pak řeknout v televizi takový nesmysl, když tady několik let žije.

Řeknout? :D

• Like 1
  • Haha 2
Odkaz ke komentáři

Na shromáždění soukmenovců v Berlíně hřímá Adolf Hitler: „A kdo je zodpovědný za naše nesnáze?” V první řadě stojící Kohn křikne: „Cyklisti!” Hitler ztuhne, nechápavě povytáhne obočí a zeptá se: „A proč cyklisti?” „A proč židi?” odpoví Kohn.

Jistá židovská matka darovala synovi k narozeninám dvě kravaty, puntíkovanou a pruhovanou. Druhý den se synáček objeví v puntíkované. Matka vyjede: „A co ta pruhovaná? Ta se ti nelíbí?!”

Víte, jaký je rozdíl mezi supem a židovskou tchýní? Sup čeká, dokud neumřete

Letecký nálet na Tel Aviv. Lidé spěchají do krytu a Feigenbaum si stěžuje Blumovi: „To jsem to vyved, já doma nechal falešný zuby!” Blum jenom pokrčí rameny: „A co si myslej, že bude padat? Obložený chlebíčky?”

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

Ono je tam těch nesmyslů mnohem víc než zmiňované 2 pupíky - sedlo bodnuté v kostrči, chybějící zadní polovina béžového kola před maníkem se třema nohama, podivné "topíky", mimozemský font na všech nápisech (včetně číslice na zádech), podezřele stejné brýle a lehce downovské výrazy těch naklonovaných špekounů... V podstatě totéž jako když Vám ten nemyslící robot na syntézu léta lajkovaných motivů coby "stolní počítač" pokaždé vybere iMac - kterému klidně nechá trčet nohu z prostředka displeje, jen aby bylo i zezadu vidět co důležitého k zadanému tématu se na něm řeší :whistle:

Upraveno uživatelem Radek124
  • Haha 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...