villain83 Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Nejlepší customizace ciferníku, co jsem viděl. Toe paráda.
Tomak Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března V 5. 3. 2025 v 19:26, villain83 napsal: Nejlepší customizace ciferníku, co jsem viděl. Toe paráda. Rozšířit Poklad na Karačajském jezeře 2
Mari Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Tenhle mi chvíli trval, tak si ho sem dovolím dát 2
Sarka Farka Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března V 6. 3. 2025 v 13:39, šíma napsal: Jedničkář... Rozšířit hlavne, ze neflexí
childe Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Chlap přijde do kostela a říká knězi: "Chtěl bych zádušní mši za svého psa". Kněz suše odpoví: "To nepůjde, zkuste to v nějaké sektě, tady jste v kostele." Chlápek si povzdechne a...: "Myslíte, že jim 10.000 korun bude stačit?!". Knězovi se rozzáří oči: "Proboha to jste měl říct hned, že pejsek byl katolík!" 2
warann Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března V 6. 3. 2025 v 15:56, Sarka Farka napsal: hlavne, ze neflexí Rozšířit Jj, presne u neflexení jsem to zapichl. Ted jen doufam, ze mi diky tomuhle unahlenymu pristupu neutekla nejaka dulezita informace. 1
Campino Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března V 6. 3. 2025 v 17:48, warann napsal: Jj, presne u neflexení jsem to zapichl. Ted jen doufam, ze mi diky tomuhle unahlenymu pristupu neutekla nejaka dulezita informace. Rozšířit Mňa by len zaujímalo, kto tomu ocasovi dovolil pleveliť internet
villain83 Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března (upraveno) V 6. 3. 2025 v 17:48, warann napsal: Jj, presne u neflexení jsem to zapichl. Ted jen doufam, ze mi diky tomuhle unahlenymu pristupu neutekla nejaka dulezita informace. Rozšířit Beztak mu už píšeš na ty Datejusty, určitě ti je třeba za 4 kila nechá, abyste byli voba spoko. Edit: takže si to pěkně dokoukej do konce, je to moc zajímavý a hodně tě to vobohati... Upraveno 6. března uživatelem villain83
petr_cha Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Mari: Me napada jen INRI.. ale stejne to moc nechapu.. jakze po kristu.. ? :-)
villain83 Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března V 6. 3. 2025 v 20:00, petr_cha napsal: Mari: Me napada jen INRI.. ale stejne to moc nechapu.. jakze po kristu.. ? Rozšířit Jek se řekne anglicky H? 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se