uff Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna V 16. 4. 2025 v 13:11, Lynx12 napsal: Rozšířit Kurva, chlapi. Muzete mi to nekdo vysvetlit? Rikal jsem si, ze typickej Lynxovskej vtip, kterej neni vtipnej, ale ma to hafo smajliku, tak uz 5 minut dumam v cem je ten for. Predem diky! 8
cali Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna (upraveno) No stary si ten mrd dohovaral (s niekym inym nez s manzelkou) po telefone ... aspon tak som to pochopil ja. Edit: cim teda netvrdim, ze je to nejak krutovtipne, ale to vyssie je ten hlavny vtip, ktory som tam ja dokazal objavit. Upraveno 21. dubna uživatelem cali
Lynx12 Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Dopravní policista zastaví auto, které jelo ve městě 90 km/h: "Dobry den, váš řidičský průkaz." - "Nemám, ten mi sebrali před chvílí vaši kolegové, když mě chytili vožralýho." "Tak technický průkaz." - "Cože techničák? No ten taky nemám! Vždyť já sem tak zlitej, že ani nevím kde sem to auto ukrad..." "To je kradený auto?" - "Jo, ale počkejte, mrknu se do kaslíku, něco takového zahlíd, když sem tam házel pistoli..." "Jakou pistoli?" - "No, jak jsem s ni voddělal toho posranýho řidiče tohohle auta, jeho mrtvolu mám v kufru..." Policajt okamžitě zavolá zásahovku... Ta přijede, vyskáče, obklíčí auto a její šéf jde k řidiči v neprůstřelný vestě a povídá: "Řidičák!" - "Tady prosím..." "Techničák!" - "Tady..." "Otevřete přihrádku!!" - "Jasně... (samozřejmě prázdná)" "Otevřete kufr!" - "Tam tak nic.. prázdný" "Tak teď jsem trochu zmatený, tady kolega mě zavolal, že jedete opilý bez dokladů, v kradeným autě, ozbrojenej a s mrtvolou v kufru..." - "No to je skvělý a vsadím se, že bude ještě tvrdit, ze sem jel moc rychle... "
JanKuc Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna Kocour poskrabal majitelku. Oni tomu kriminalnikovi fakt rozmazali cumak 2
warann Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna (upraveno) Upraveno 25. dubna uživatelem warann 1
eloga Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna V 21. 4. 2025 v 12:12, marecenator napsal: Rozšířit Chuck is testing the IBM 286 and its DOS 5.00. Certainly.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se