neuromancer Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Swiss made @ Swiss Air Lines 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna před 2 hodinami, neuromancer napsal: Swiss made @ Swiss Air Lines Mňam 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Ty Mdrý 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helit Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Žiaľ nie moje ale je to láska na prvý pohľad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října před 16 hodinami, helit napsal: Žiaľ nie moje ale je to láska na prvý pohľad Krásná ukázka mistrovské hodinařiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 2 minutami, Jumbo napsal: COOL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Dneska jsem si byl vyzvednou po delsi dobe prirustek do moji mensi AP rodinky. Dlouho jsem se rozhodoval jeslti tri-rucku nebo chrono a jakou barvicku. V lete mi dokonce z butiku volali, ze maji pro mne zelenou tri-rucku, kterou jsem s tezkym srdcem odmital (a pak si mesic v kuse rikal jeslit jsem se nezblznil). Tedka vim, ze jsem udelal spravne a pockal jsem si na ty prave vysnene! Jsem presvedceny, ze tohle se jen tak neomrzi 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října před 8 minutami, matejcaha napsal: Dneska jsem si byl vyzvednou po delsi dobe prirustek do moji mensi AP rodinky. Dlouho jsem se rozhodoval jeslti tri-rucku nebo chrono a jakou barvicku. V lete mi dokonce z butiku volali, ze maji pro mne zelenou tri-rucku, kterou jsem s tezkym srdcem odmital (a pak si mesic v kuse rikal jeslit jsem se nezblznil). Tedka vim, ze jsem udelal spravne a pockal jsem si na ty prave vysnene! Jsem presvedceny, ze tohle se jen tak neomrzi Nádhera. Gratulka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října před 21 hodinami, matejcaha napsal: Pěkně, ten ciferník je zelený nebo je to černá s nějakým chyceným nádechem do zelena? Na srazu v Brně jsem si myslel, že už je bude mít i Sibiř, ale prý na něho dlabou (řekl to teda jinak ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října (upraveno) V 15. 10. 2024 v 17:05, Jumbo napsal: Pěkně, ten ciferník je zelený nebo je to černá s nějakým chyceným nádechem do zelena? Na srazu v Brně jsem si myslel, že už je bude mít i Sibiř, ale prý na něho dlabou (řekl to teda jinak ). Je to takova "mint green", ale hodne vysisovana. Kazdopadne na pristim srazu budou, jenom nevim jeslti Sibir Upraveno 17. října uživatelem matejcaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Matěji, dobře Ty, to je pecka . Užívej, jsou krásný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Bleu 50 nuage, kouzelnickéj cifr tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu V 6. 10. 2024 v 14:19, helit napsal: Žiaľ nie moje ale je to láska na prvý pohľad Tak u těchto AP mi docházejí slova. Doslova mistrovské dílo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Právě teď, Logarex napsal: Tak u těchto AP mi docházejí slova. Doslova mistrovské dílo. Co chceš prodat, že tu plevelíš vlákna stupidními výkřiky! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu před 7 minutami, lucid napsal: Co chceš prodat, že tu plevelíš vlákna stupidními výkřiky! ? Nechápu ? Nic neprodávám a nemám v plánu. Je to diskuzní fórum nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helit Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Před hodinou, Logarex napsal: Tak u těchto AP mi docházejí slova. Doslova mistrovské dílo. Súhlas, tieto a full ceramic Openworked Double Balance wheel, to keď mi dali vyskúšať som skoro odpadol. Fakt sa nezmožeš chvíľu na slovo a len si prezeráš tie detaily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helit Odesláno sobota v 20:12 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 20:12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno sobota v 20:44 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 20:44 Poprve naživo s Code 11.59 chrono. Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno sobota v 20:56 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 20:56 před 11 minutami, Davis napsal: Poprve naživo s Code 11.59 chrono. Pecka Škoda jen té cenovky.. chrono na textilu s trnovou sponou za 1mil.. jsiu supr, moc, ale ne za mil. Škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se