Přejít na obsah

Jaké AP máte právě na ruce

MaxT

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
před 16 hodinami, helit napsal:

Žiaľ nie moje ale je to láska na prvý pohľad 😍😍😍

20241005_104101.jpg

Krásná ukázka mistrovské hodinařiny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem si byl vyzvednou po delsi dobe prirustek do moji mensi AP rodinky. Dlouho jsem se rozhodoval jeslti tri-rucku nebo chrono a jakou barvicku. V lete mi dokonce z butiku volali, ze maji pro mne zelenou tri-rucku, kterou jsem s tezkym srdcem odmital (a pak si mesic v kuse rikal jeslit jsem se nezblznil). Tedka vim, ze jsem udelal spravne a pockal jsem si na ty prave vysnene! Jsem presvedceny, ze tohle se jen tak neomrzi 🥰image.thumb.jpeg.70a4163237b8b54750eaf298ee965f0a.jpeg

• Like 7
Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, matejcaha napsal:

Dneska jsem si byl vyzvednou po delsi dobe prirustek do moji mensi AP rodinky. Dlouho jsem se rozhodoval jeslti tri-rucku nebo chrono a jakou barvicku. V lete mi dokonce z butiku volali, ze maji pro mne zelenou tri-rucku, kterou jsem s tezkym srdcem odmital (a pak si mesic v kuse rikal jeslit jsem se nezblznil). Tedka vim, ze jsem udelal spravne a pockal jsem si na ty prave vysnene! Jsem presvedceny, ze tohle se jen tak neomrzi 🥰image.thumb.jpeg.70a4163237b8b54750eaf298ee965f0a.jpeg

Nádhera. Gratulka 👍

Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, matejcaha napsal:

image.thumb.jpeg.70a4163237b8b54750eaf298ee965f0a.jpeg

Pěkně, ten ciferník je zelený nebo je to černá s nějakým chyceným nádechem do zelena? Na srazu v Brně jsem si myslel, že už je bude mít i Sibiř, ale prý na něho dlabou (řekl to teda jinak :default_wink:).

Odkaz ke komentáři

V 15. 10. 2024 v 17:05, Jumbo napsal:

Pěkně, ten ciferník je zelený nebo je to černá s nějakým chyceným nádechem do zelena? Na srazu v Brně jsem si myslel, že už je bude mít i Sibiř, ale prý na něho dlabou (řekl to teda jinak :default_wink:).

Je to takova "mint green", ale hodne vysisovana. Kazdopadne na pristim srazu budou, jenom nevim jeslti Sibir 🫡

Upraveno uživatelem matejcaha
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Před hodinou, Logarex napsal:

Tak u těchto AP mi docházejí slova. Doslova mistrovské dílo. 

Súhlas, tieto a full ceramic Openworked Double Balance wheel, to keď mi dali vyskúšať som skoro odpadol. 

Fakt sa nezmožeš chvíľu na slovo a len si prezeráš tie detaily. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...