JoyStick Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Je to náročný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Baby blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Já vám nevím furt. Hodinky fantastický, ale tvl to moje mikro zápěstí…už ze mě po 40 asi nebude Rambič s předloktím jak moje stehno. Moc času u mě na zápěstí teda nedostávají, co je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 (upraveno) Vcera sem slysel: Theres 2 things you cant grow. Your dick and your wrist. Sem Ti rikal ze mi to potrebujes prodat @nastycrew52 Cos nakonec poridil Vito? Upraveno 29. října 2021 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Vcera sem slysel: Theres 2 things you cant grow. Your dick and your wrist.A lejtka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 před 36 minutami, nastycrew52 napsal: Baby blue Že by..? Top jsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Tydle sem nazivo jeste nevidel, takze podle gumy nepoznam Ale sou skvely! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Já je taky neviděl, pouze ty zelené - ty jsou teda taky moc super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 (upraveno) Zeleny sem asi taky mel v ruce. Ja spis narazel na to, ze na fotkach je ten odstin modry uplne jinej nez asi v realu, podle Vitasovy foto. Ta svetla jim slusi daleko vic imho, nevim proc ty promo fotky udelali takhle tmavy.. Upraveno 29. října 2021 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Omluva za blbou rychlou fotku. Jsou super. Ve skutečnosti jsou světlější než na produktových fotkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 před 4 hodinami, Vjace napsal: Já vám nevím furt. Hodinky fantastický, ale tvl to moje mikro zápěstí…už ze mě po 40 asi nebude Rambič s předloktím jak moje stehno. Moc času u mě na zápěstí teda nedostávají, co je pravda. @Vjace na mém zápěstí by to bylo lepší @JoyStick je nepotřebuje, má toho moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 před 4 hodinami, JoyStick napsal: Vcera sem slysel: Theres 2 things you cant grow. Your dick and your wrist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 před 9 minutami, JAJA napsal: @Vjace na mém zápěstí by to bylo lepší @JoyStick je nepotřebuje, má toho moc @JAJA @JoyStick Hoši jsem asi otevřen nabídkám, já je prostě neunosím. Furt jsem je chtěl, dlouho sháněl top kus a pak zjistím, že mě nebaví, protože to vypadá, že mám na zápěstí orloj i kukačky dohromady. Asi budu muset přitlačit a sehnat si 15202... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Jedna sunsetovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 V 29. 10. 2021 v 12:52, nastycrew52 napsal: Omluva za blbou rychlou fotku. Jsou super. Ve skutečnosti jsou světlější než na produktových fotkách. Kua, tie sú parádne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 Já nestačím zírat, jak se to tady rozjelo! Gratulace všem, to jsou nádherné kousky. Obzvlášť musím teda subjektivně pochválit ony nové 43 s "fumé" ciferníkem, to je opravdu úžasné a pro mě též asi nejhezčí Offshore z nabídky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Na zimu zvesela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 15. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 No vida, moje oblíbená, gratulace pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se