MickyRocks Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Tak se nám ty khaki Divery tady docela kupí. Minulý týden jsem konečně vstoupil do AP klubu a pořídil svoje první. Nemůžu se na ně přestat dívat a odložit je :D. Nádhera! IMG_3812.HEIC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MickyRocks Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Gratulace k prvním AP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 před 13 hodinami, MickyRocks napsal: No hurrrá! Top diver volba dle mého názoru a je jich fakt tak málo, pecka a gratulace! Padnou Ti skvěle! Já už je uložil k zimnímu spánku, tak aspoň jedna vzpomínková Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Tak pani dostala od Jeziska 50-ku v rotoru takze nakonec v baraku jsou dve “50-ky” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 A neurazila se pani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 před 55 minutami, mmaass napsal: Tak pani dostala od Jeziska 50-ku v rotoru takze nakonec v baraku jsou dve “50-ky” Wow Nádhera, gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Před hodinou, organic napsal: A neurazila se pani? Hele, sam se divim…neurazila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 před 7 hodinami, mmaass napsal: Tak pani dostala od Jeziska 50-ku v rotoru takze nakonec v baraku jsou dve “50-ky” Nádhera, velká gratulace! I pro moji paní jedny dorazily, jen si ještě na ně bude muset chvíli počkat.... dárek ke kulatinám příští rok ... jsou naprosto parádní, skoro každý den si je prohlížím, ta modrá je fantastická I těch 37mm sedí velmi pěkně na pánské ruce a to se mi původně zdály po zkoušení 41mm tak malé... jen ten tah je jen tak tak na pánskou ruku... no manželka bude muset být moc moc hodná Jinak návštěva a vše okolo v AP naprosto fantastické, slečna Viktorie i Jakub, takhle by to mělo dle mého vypadat... skvělý přístup k zákazníkovi, naprosto top.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 před 21 hodinami, kopl2005 napsal: Nádhera, velká gratulace! I pro moji paní jedny dorazily, jen si ještě na ně bude muset chvíli počkat.... dárek ke kulatinám příští rok ... jsou naprosto parádní, skoro každý den si je prohlížím, ta modrá je fantastická I těch 37mm sedí velmi pěkně na pánské ruce a to se mi původně zdály po zkoušení 41mm tak malé... jen ten tah je jen tak tak na pánskou ruku... no manželka bude muset být moc moc hodná Jinak návštěva a vše okolo v AP naprosto fantastické, slečna Viktorie i Jakub, takhle by to mělo dle mého vypadat... skvělý přístup k zákazníkovi, naprosto top.. Velka gratulace! Ta “modra” je skvela! A 37mm je fakt krasna velikost a dokonce si ji dovolim predstavit i jako chlap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Tak jsem se dočkal. Pár rychlovek ze včerejšího večera, ať tady nejsou jenom "žabáci". Díky MaxoviT za podporu! Škoda, že to v úterý nevyšlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 V 30. 12. 2022 v 9:18, Jumbo napsal: Tak jsem se dočkal. Pár rychlovek ze včerejšího večera, ať tady nejsou jenom "žabáci". Díky MaxoviT za podporu! Škoda, že to v úterý nevyšlo... Hm, moc fajnová časomíra.....gratulka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Zadam o povoleni ke vstupu do klubu. Navsteva v patek 13. se vyplatila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Tak to vybal! Asi to bude pořádný stroj, když ti to dali v tak pěkné tašce. Já jsem to dostal jenom v bílé bez loga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Taky jsem zvědavý co jsi pořídil! Kluci, jaká je dnes u AP situace? Pomalu ve mě dozrává rozhodnutí zamířit k pro mě vrcholu u sportovních hodinek - tedy tříručkový divers. Co jsem tu prošel toto vlákno, jsou to fakt neskutečný chlapácký hodinky a kupodivu mě to k nim tíhne víc než ke klasickým RO. Docela mě překvapilo, že na ch24 ty ceny nejsou zase až tak daleko od ceníkovky, samozřejmě úhlem pohledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Nez jsem prisel domu, tak bylo po svetle. Tak aspon takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 (upraveno) @xcmaniax Sprav si čas, zájdi si do butiku, pokecaj, povedz im čo chceš a možno zostaneš prekvapený. edit: príjemne prekvapený Upraveno 20. ledna 2023 uživatelem koveras Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Na zkousku, snad se nekdy taky dockam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 V 21. 1. 2023 v 10:16, matejcaha napsal: Tyto šedé jsou perfektní. Vidím, že jsi to hodil zrovna na modrou gumu, ta jim pasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se