MaxT Odesláno 27. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 Tohle je masáž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 27. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 Žádná masáž, to jsem jen klasicky po týdnu zajel do banky a udělal obměnu. Jumba do banky, 15500 z banky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Cestou do kolbenkyNemam kerku ani zlato, ale zkousim vykompenzovat vetsim mnozstvim oceli Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 před 1 hodinou, IzTaPa napsal: Cestou do kolbenky Nemam kerku ani zlato, ale zkousim vykompenzovat vetsim mnozstvim oceli Jaký jsou v porovnání s SDDS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 31. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 před 2 minutami, nastycrew52 napsal: Jaký jsou v porovnání s SDDS? Vím, že otázka nesměřovala na mě. Pokud si ale vzpomínám, tak jsou pocitově o dost větší, ale o hodně pohodlnější než SDDS. Ono je to i tím, že u AP měří velikost lunety a ne pouzdra. Takže 42 mm u AP je klidně stejně nebo i více jak 44 u jiných značek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 před 3 minutami, nastycrew52 napsal: Jaký jsou v porovnání s SDDS? před 1 minutou, MaxT napsal: Vím, že otázka nesměřovala na mě. Pokud si ale vzpomínám, tak jsou pocitově o dost větší, ale o hodně pohodlnější než SDDS. Ono je to i tím, že u AP měří velikost lunety a ne pouzdra. Takže 42 mm u AP je klidně stejně nebo i více jak 44 u jiných značek max ma pravdu. DSSD jsou pocitove na ruce mensi, ale diky tvaru pouzdra (a placatemu dynku) mi ROO sedi na ruce lepe, ackoliv to pouzdro je 'delsi' oproti DSSD. tech 42mm je mereno bez korunky, takze de facto sirka lunety. s korunou jsme na ~49mm. pouzdro jsem nameril na cca 55mm zezhora dolu... ale abychom nezatracovali Deep Blue, ten cifr je uzasnej, ten prechod z cerne do modre je neskutecnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 před 48 minutami, MaxT napsal: Vím, že otázka nesměřovala na mě. Pokud si ale vzpomínám, tak jsou pocitově o dost větší, ale o hodně pohodlnější než SDDS. Ono je to i tím, že u AP měří velikost lunety a ne pouzdra. Takže 42 mm u AP je klidně stejně nebo i více jak 44 u jiných značek před 30 minutami, IzTaPa napsal: max ma pravdu. DSSD jsou pocitove na ruce mensi, ale diky tvaru pouzdra (a placatemu dynku) mi ROO sedi na ruce lepe, ackoliv to pouzdro je 'delsi' oproti DSSD.tech 42mm je mereno bez korunky, takze de facto sirka lunety. s korunou jsme na ~49mm. pouzdro jsem nameril na cca 55mm zezhora dolu... ale abychom nezatracovali Deep Blue, ten cifr je uzasnej, ten prechod z cerne do modre je neskutecnej... Pánové, děkuji Vám za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 1. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Jumbo vs 15500. Je to jasné, Jumbo forever, 15500 půjdou z domu. Ty Jumbo jsou fakt pecka. I po skoro 2 měsících co je mám mě neskutečně berou a tyhle si chci dá li bůh nechat napořád. Vím, že napořád je zde silné prohlášení, ale pár takových napořád už mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 před 22 minutami, MaxT napsal: Jumbo vs 15500. Je to jasné, Jumbo forever, 15500 půjdou z domu. Ty Jumbo jsou fakt pecka. I po skoro 2 měsících co je mám mě neskutečně berou a tyhle si chci dá li bůh nechat napořád. Vím, že napořád je zde silné prohlášení, ale pár takových napořád už mám. JUMBO 4 EVER! byla by vecna skoda je poustet. Sam si pristi rok pujdu stoupnout do rady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 před 1 hodinou, MaxT napsal: Jumbo vs 15500. Je to jasné, Jumbo forever, 15500 půjdou z domu. Ty Jumbo jsou fakt pecka. I po skoro 2 měsících co je mám mě neskutečně berou a tyhle si chci dá li bůh nechat napořád. Vím, že napořád je zde silné prohlášení, ale pár takových napořád už mám. Ten rozdil je fakt mega a pritom pouze 2mm. Neskutecny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Noooo, rozdíl to je, ale fotka trochu zkresluje tím že je focena z leva doprava. Jumba jsou nej, o tom absolutně žádná!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 včera, dnes i zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 (upraveno) Nastavování data jsem vzdal Edit: a rozostření fotek po nahrání jakbysmet... Upraveno 12. září 2020 uživatelem nastycrew52 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 (upraveno) Trocha zeleza je treba... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Upraveno 17. září 2020 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Kurník pěkný jsou...moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdk Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 když je ta středa.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Nádhera, tohle jsou mé dream watch, snad se dočkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stickler Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 (upraveno) @rdk Upraveno 20. října 2020 uživatelem Stickler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Sticklere, už brzdi, nemusíš za hodinu od registrace okomentovat všechny vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se