Jumbo Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
tikzot Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května Něco na uklidnění po těch plastovejch APRO 41 mm, 50th Anniversary Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Andrew Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Právě přišly, čas ani datum jsem zatím nenastavoval Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
Andrew Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Jo, ten zelený není originál AP, tak proto... bude se měnit za klasickej černej...
Jumbo Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
fermuello Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Diverky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Jumbo Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června před 17 hodinami, fermuello napsal: Diverky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty plavky s modrou šňůrkou byly s těma hodinkama v setu???
Jumbo Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
matejcaha Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Pekos Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
matejcaha Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Toz jsem se zastavil v butiku a Dmitrij pry skoncil a musel jsem zapsat jumba "znova". Takze porad cekam na "signal", porad neprichazi a tak cekam dal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna před 19 minutami, matejcaha napsal: Toz jsem se zastavil v butiku a Dmitrij pry skoncil a musel jsem zapsat jumba "znova". Takze porad cekam na "signal", porad neprichazi a tak cekam dal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak to je celkem nedobrá zpráva, Dmitro, součást butiku od nepaměti ;-( slyšel jsem o něčem, tak snad už nikdo další, ale kdoví.. moc taky nechápu proč by jsi měl čekat znova. Snad se brzy dočkáš
Andrew Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna O jakem Dmitriji to mluvíte? Tam vždycky byl Kiril a Jakub (a tuším Veronika, ale s tou jsem nikdy nejednal)
tikzot Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna před 6 minutami, Andrew napsal: O jakem Dmitriji to mluvíte? Tam vždycky byl Kiril a Jakub (a tuším Veronika, ale s tou jsem nikdy nejednal) Dmitrij, Kirill, Kristina, Kuba a Viktorie. Tuším že první tři jmenovaní tam byli od samého začátku.
matejcaha Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna V 25. 8. 2026 v 17:47, tikzot napsal: Tak to je celkem nedobrá zpráva, Dmitro, součást butiku od nepaměti ;-( slyšel jsem o něčem, tak snad už nikdo další, ale kdoví.. moc taky nechápu proč by jsi měl čekat znova. Snad se brzy dočkáš Hele tezko rict. Dmitriji byl podle mne zastupce Kirila, takze se to s nim resilo dobre. Tedka ma jeho telefonni cislo Maxmilian, co tam je par mesicu nove. Tak uvidime jak to s nim pujde nebo ne. Prvni navsteva mi tlacil druhy Cody a druhy offshore. Tak jsme se snad zkalibrovali a vse bude zase dobre.
Zbynek Zak Odesláno 8. září Nahlásit Odesláno 8. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gold Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září pred par rokmi v butiku na Parizskej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
matejcaha Odesláno 21. září Nahlásit Odesláno 21. září V 12. 9. 2026 v 0:52, Gold napsal: pred par rokmi v butiku na Parizskej To by mi nemuseli dlouho premlouvat
Exiztence Odesláno 23. září Nahlásit Odesláno 23. září I na mě došlo, je to velký a těžký ale super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se