JAJA Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 (upraveno) Aneb, jaké AP máte právě na stole Upraveno 2. června 2021 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesLurk Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Ještě tam chybí ty velké hodiny, které jsou z venku na obchodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Asi dneska pojedu čirou náhodou s vrtačkou Pařížskou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesLurk Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 před 24 minutami, JoyStick napsal: Asi dneska pojedu čirou náhodou s vrtačkou Pařížskou. Haha, jestli máš pořádnej vrták, tak se můžeš stavit vyvrtat kolegyni. Já jsem dnes OFF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Tak se musím opět pochlubit, jedu od přátel z AP a pořídil jsem si u nich svůj další kousek. Je nádherný! Nezkutečně krásné hodinky!Je nádherný! Nezkutečně krásné hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Ještě tady gratulace příteli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Moc díky kamaráde! Opravdu nádherný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 @mmaass paráda, Code11.59 sú podľa mňa topka u AP To už je hračka pre veľkých chlapcov, možno niekedy na také aj ja dorastiem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 Ted koukam se mi sem minule nenahrala tato krasna fotka, kde mi zena zabavila Code Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 14. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 OffShore 43mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesLurk Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Gratulace k novým přírůstkům. Yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Nádhera, tato barevná kombinace se mi z těch nových 43 líbí asi nejvíc. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Ty 43-ky jsou fakt krasne! Velka gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesLurk Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Ta 43ka má hodně nových věcí, je to uplně novej produkt. Velikost je opticky proti 44ce znatelně menší, ale zároveň nepůsobí o tolik větší než 42ka. Zásadní věc která není vidět na fotce, celé to pouzdro, sklo i luneta je mírně zahnutá a díky tomu ty hodinky mají mnohem lepší ergonomii a perfektně to sedí. Novinkou prošel ciferník, který má jinou strukturu kostiček a každá ta kostička má jemné svislé šrafování, díky čemuž hodně reaguje na světlo a úhly pozorování. Z funkčních věcí jsou tam dlouho plánované vyměnitelné pásky. Na těch linkách co jej drží jsou zespodu tlačíka, sundání a nasazení je snad otázka sekudy. Nový nabušený chronograf s flybackem a 70hodinovou rezervou není třeba zmiňovat, v průhledu vypadá just amazing. Vše je tedy nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 18. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Vše výše zmíněné mohu potvrdit, nový ciferník a zvláště v tomto provedení se již přibližuje klasické tapiserii RO, pohodlí je vzhledem k velikosti neuvěřitelné a za mě na ruce lepší než staré 42. Můj čistě subjektivní názor je, že toto jsou nejkrásnější Offshore ever. Myslím si že tomu pomáhá i fakt, že ze všech dosavadních 43 mají pouze tyto gradient ciferník, což ohromně ladí s černou keramickou lunetou. Navíc jsem až zaskočen tím kolik lidí zajímá co to mám na ruce. A to i lidé, kteří se o hodinky vůbec nezajímají. Dokonce i zarytí odpůrci AP či velikých hodinek přiznávají, že toto se opravdu povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Jsou dokonalé, vyvážené, logo AP bez nápisu je minimalistické ale nepřehlédnutelné, líbí se mi klasické indexy bez čísel a hlavně centrální rozložení subciferníků! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 @JamesLurk Jak dlouho se ně čeká, když přijdu jen tak z ulice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiho33 Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Summer edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Pěkná fotka i hodinky samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se