Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

sem to kdysi nekde copnul na watchuseek - ten chlapik tomu rikal DALI . A mlel cosi o uspokojeni manzelek :D

Upraveno uživatelem frista
  • Odpovědi 349
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Ono podivat se na OP v krame je neco jinyho nez je mit par dni doma..

a pak jsem je poslal do sveta, do spolecnosti jsem je nenosil protoze smrdely levou, ale svuj ucel splnily.. a pritom na krame by me v te euforii asi dostaly take kdybych v tu chvili mel nabitou srajtofli..

Takze za me, MM na test zdali to sedne nebo ne jsou OK..

Tak nejak jsem to myslel, rekl jsi to lip.

Mozna by Panerai mohl misto katalogu zasilat MM na zkousku. Cenove by to vyslo mozna skoro stejne jako priprava, tisk a zasilani katalogu :D

Tak tohle se fakt povedlo, poprve jsem se dnes od srdce zasmal, diky! Zkus jim to navrhnout :clap:

Odesláno
Začátkem září napíšu Eddimu, jak to vypadá s těma číselníkama a potom se můžeme domluvit.

OK - díky! J.

Odesláno (upraveno)
OK - díky! J.

Čerstvá iformace od Eddieho: číselníky pořád nejsou.

EDIT:

myslím číselníky na Precistu PRS 20

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno
Čerstvá iformace od Eddieho: číselníky pořád nejsou.

EDIT:

myslím číselníky na Precistu PRS 20

:crying_anim02: tak budeme čekat..... J.

Odesláno

Skoro stejný hodinky nevalné hodnoty - to už je teda uchylita. :D :D :D Tou nevalnou hodnotou myslím vůbec podložení faktu, že ty hodinky někdo dělá-mluvím o Dievas a MM. To si po MM budeš kupovat i všechny ostatní čínský napodobeniny tohodle typu hodinek? Jen se ptám, nemyslím to zle. :snorkle:

Odesláno (upraveno)

Stejně jako jsem si koupil Laco - Luftwaffwe collection, Stowa Airman l.e., Laco, Azimuth Bombardier I.,Dievaz Kampfschwimmer, Precista Italian, Aristo Flieger Beobachtungsuhr, Longines Lindbergh Angle Watch ... .... také samá napodobenina... :)

Upraveno uživatelem Onion
Odesláno
Stejně jako jsem si koupil Laco - Luftwaffwe collection, Stowa Airman l.e., Laco, Azimuth Bombardier I.,Dievaz Kampfschwimmer, Precista Italian, Aristo Flieger Beobachtungsuhr, Longines Lindbergh Angle Watch ... .... také samá napodobenina... :)

Njn, každej má svý dítě s velkým obočím... :thumbsup_anim:

Odesláno

No, já prostě nemám zájem shánět originály a pak je nenosit. Na co mi budou Laco B-Uhren original z II.WW když je prostě nebudu nosit?

Řekni mi, v čem je dle tebe MM Kampfschwimmer horší než Azimuth Bombardier I? A v čem je Laco Luftwaffwe collection co mám, a nad kterýma tady už pár lidí tady slintalo , víc original, než třeba Aristo Flieger? Design je stejný... Laco má nepůvodní pohon (totálně vágní 2824) a nepůvodní rozměr (42 mm) Aristo Flieger má stejně pitomej stroj, není to "jeden z původních výrobců, ale zase má ten správný rozměr 55 mm.... Tak co je správně? Kde je pravda... :tomcat:

Odesláno

Spíš mě šlo o to, na co Ti je ixs skoro stejnejch hodinek, který s originálama maj, někdy hodně vzdáleně, společnej jen design. Že někdo sbírá letecký hodinky, to si představit umím, ale že někdo sbírá jejich relativně levné napodobeniny, vlastně bez hranic, to mě nejde do hlavy. A jestli to je na nošení, což evidentně je, tak si neumím představit, jak bych si vybíral, jestli si mám vzít MM nebo Dievas. Ale jsou na světě horší věci, uznávám. :)

Odesláno (upraveno)

No, mně třeba na těch věcech co jsou čistě IIWW zajímá a baví ten design a pak se bavím tím, jak tak jednoduchý design může být udělán různě od různých výrobců... a nejkomičtější je, jak malý umí být rozdíl nezi hodinkama za 10 a nebo 100 tisíc :)

Jo, jasně , nejraději mám Longines Lindbergh, ale klidně mám na ruce Azimuth Bombardier I. (což podle tvého názoru je od MM Kampfschwimmer rozdílné jenom tím, že Azimuthy jsou docela dost drahé hodinky) ... a je docela vtipné, že třeba IWCčka nenosím vůbec... :D

Odesláno (upraveno)

Tak v čem je Azimuth méně povl než MM? V čem ? Když si to vezmeš ze široka tak MOdel Kampfschwimmer od MM je remake hodinek vyráběných během IIWW... původní výrobci byli Rolex a OP... Dnes je dělá kde kdo... už jsem napočítal přes 10 firem... a zrovna MM Kampfschwimmer ti leží v žaludku? A proč takhle nikdo neremcá na Azimuth který je vlastně stejným remake, ale hodinek který dělala během IIWW firey Stowa, Laco, IWC, Wempe a Lange and.So. a dneska B-Uhren snad vyrábí 100vky firem... Dráždí tě cena? Nebo proč ti MM vadí? :) Neberu tuhle debatu ve zlém, ale zajímá mně rozumový základ tvého názoru..

Já mám tady trochu pocit, že jsou tady prostě dvě modly... Prim manufactured 1949 a Panerai... jen se jich něco dotkne, jen se tady něco děje, tak jejich zastánci vytáhnou bojovou zástavu a jdou do boje :D Což se mně netýká ani v jednom případě... OPčka mně fakt neberou... pro mně to jsou hnusný hodinky, stejně jako Brejle a Rolexky :) (nic proti jejich nositelům, je to názor jen na jejich vzhled) :)

Návštěvník YPO
Odesláno
Já mám tady trochu pocit, že jsou tady prostě dvě modly... Prim manufactured 1949 a Panerai... jen se jich něco dotkne, jen se tady něco děje, tak jejich zastánci vytáhnou bojovou zástavu a jdou do boje :D Což se mně netýká ani v jednom případě... OPčka mně fakt neberou... pro mně to jsou hnusný hodinky, stejně jako Brejle a Rolexky :) (nic proti jejich nositelům, je to názor jen na jejich vzhled) :)

já tomu nějak nerozumím :) - OP a Rolex nemáš rád, ale napodobeninu de facto fejk těchto značek si koupíš a ještě to tady vesele prezentuješ v několika vláknech.

teď jsem si projížděl stránku na ebay kde jsi je koupil a ta fejko chamraď tam dokonce ryje sériová čísla, která korespondují s originálem = je mi z toho zle

Odesláno
Tak v čem je Azimuth méně povl než MM? V čem ? Když si to vezmeš ze široka tak MOdel Kampfschwimmer od MM je remake hodinek vyráběných během IIWW... původní výrobci byli Rolex a OP... Dnes je dělá kde kdo... už jsem napočítal přes 10 firem... a zrovna MM Kampfschwimmer ti leží v žaludku? A proč takhle nikdo neremcá na Azimuth který je vlastně stejným remake, ale hodinek který dělala během IIWW firey Stowa, Laco, IWC, Wempe a Lange and.So. a dneska B-Uhren snad vyrábí 100vky firem... Dráždí tě cena? Nebo proč ti MM vadí? :) Neberu tuhle debatu ve zlém, ale zajímá mně rozumový základ tvého názoru..

Jsi na tomhle fóru dost dlouho aby sis vzpomněl, že i na Azimuth si tady někdo někdy zaremcal... Prosím tě, čti - ptal jsem se jen, na co ti jsou de fakto stejný hodinky - MM a Dievas a ptal jsem se spíš jen tak ze srandy, aby řeč nestála. Ale jestli chceš něco vážně, prosím : Marina Militare jsou pro mě fejkařskej ksindl bez kousku invence a já nechápu lidi, který tuhle sračku nadšeně podporujou. Zbytek viz můj předchozí příspěvek.

Odesláno

Onion - chapu, ze originaly z WWII mas asi do sbirky, ale to vazne ty MM nosis pravidelne ven mezi lidi nebo to mas v planu? Ma nekolik peknych hodinek, ale ty kterymi se je asi mozno chlubit nejmene jsou MM, Dievas a Precista - Precista mezi tyhle dva vyrobce patri nejmene, ale i tak je tam pro ni misto a to cestne.. Ja jsem nekolik MM mel, ale vzhledem k ty skoro-fejkovosti, uz to byly hodinky na doma, protoze stejne jako bych si mezi lidi nevzal kosili BOSSS, tak bych si nevzal na ruku MM.. ;) Jinak ac to vyzniva tak, ze tady je prudce odsuzovana pouze MM, z me strany to tak neni, z me strany do zavrzenihodne situace patri vsechny tri kusy, ktere jsem jiz jmenoval.. ;)

Odesláno

Kdysi v období mejch začátků tady jsem v nějakým příspěvku, jak si matně pamatuju, zcela odsoudil počínání MM. Dnes se na to už dívám trošku jinak. Pořád mi sice nejde přes pysky ten ochranej uzávěr korunky, ale jinak s tím problém už nemám. Prostě je každýho věc, od jaký firmy si repliky původních vojenských hodinek koupí. Jestli od té jakoby "původní" nebo si vybere některého z jiných výrobců. Jde totiž jen o velikost jeho portmonky a dost často i snobství. Stejná situace je třeba v nábytku. Jistě všichni znáte ten legendární 1000x kopírovaný a upravovaný "dvojsic" od Le Corbusiera. Koupit si tuto repliku můžete od mnoha výrobců od cca 12 000,- až do nějakých 85 000,-. Pokud však chcete být opravdu "in" musíte si tuto repliku koupit jedině od ........ (sry sem to zapomněl) Ale už od nějaké dvacky přestávají být patrny rozdíly ve zpracování, materiálu a designové původnosti. Takže asi tak můj upravený názor.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...