warann Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května (upraveno) Tvl nejak mi to nejde pridat, later … Upraveno 19. května uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května před 2 hodinami, warann napsal: @elloco to nosim taky, akorat jsem takovej naiva, ze nemam rad jakykoli fejky, napodobeniny a tak. Takze kupuju tady https://www.thinoptics.com/en-cz/collections/universal-pod vyjde to draz, ale maji dost casto ruzny akce, postovny je od docela nizky castky free a je to tu za par dni. Mam tyhle ty klipy, ale pak jsem objevil jeste tyhle bryle a treba na dovolenou, na motorku a tak uz standradni bryle vubec nevozim. Nevíš jestli se dá vybrat i kombinace dioptrií na každé oko jina hodnota? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května (upraveno) @Prochy68 to se obavam ze ne. Treba by jim slo napsat, ale moc bych na to nespolehal. Proste to maji po 0,5 dioptrie. Jak jsem psal, na dovcu, moto, do hospody atd super. Hlavne ta skladnost. Ten klip mam v aute a taky v aktovce, uz me to parkrat zachranilo kdyz jsem si zapomnel brejle. A ty lenonky ma i zena, taky spokojena. Ta “tloustka” pouzdra je super. Upraveno 19. května uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května před 5 hodinami, Jerryl napsal: Ahoj, na nože je výborný knife forum. Švýcaráky tam maj svůj chlívek. Jinak souhlasím s Radkem. Osobně celoživotně upřednostňuji nůžky nad pilkou a tím pádem mi z toho vychází oblíbený Climber. Ale ani základním Spartanem se nic nezkazí. Spíš ho pak klukovi doplň šňůrkou nebo klipem, aby ho hned neztratil, protože ty nožíky skáčou z kapes celkem ochotně No jo, ale nuzkama si jakoze nenareze trisky na ohen ze jo. Jeste to zvazim no. A ten spartan co tu pisete jsem taky videl a maj ho i v modry. A nebo ten camper? Tvl to je jak s hodinkama Jinak ten clip cos postoval uz je v objednavkach taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května (upraveno) před 5 hodinami, Jerryl napsal: Ahoj, na nože je výborný knife forum. Švýcaráky tam maj svůj chlívek. Jinak souhlasím s Radkem. Osobně celoživotně upřednostňuji nůžky nad pilkou a tím pádem mi z toho vychází oblíbený Climber. Ale ani základním Spartanem se nic nezkazí. Spíš ho pak klukovi doplň šňůrkou nebo klipem, aby ho hned neztratil, protože ty nožíky skáčou z kapes celkem ochotně Double Upraveno 19. května uživatelem Lucky Lucaso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května před 3 hodinami, Pozorovatel napsal: Pro děti je přímo tohle: https://www.hudy.cz/junior-2-4213-ske?size=104891&utm_campaign=freelistings&utm_medium=organic&utm_source=google&utm_term=Junior+2.4213.SKE+Victorinox+Nůž&variant=53358&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwxqayBhDFARIsAANWRnQpiRS_0O3KIO5dPf8JdyXt0GR9Zjt_xvBP8eRTqD_VTIt0tW9Q03caAnlaEALw_wcB Jo to jo, ale jak psal Jerryl, je to zbytecne predrazeny. Za to mam dva normalni. A rozdil je jen v zakulaceny spicce. Mladej neni zadny orezavatko a mel by zvladnout klasiku. A kdyz se poreze, tak si bude pamatovat, ze priste to ma delat lip a opatrneji. Zadny srani s bebickama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Jasně, moji kluci taky dostali hned ze startu "chlapskou" verzi A jejich první pevný nůž byla Mora Companion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května @warann diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května před 6 hodinami, warann napsal: @elloco to nosim taky, akorat jsem takovej naiva, ze nemam rad jakykoli fejky, napodobeniny a tak. Takze kupuju tady https://www.thinoptics.com/en-cz/collections/universal-pod vyjde to draz, ale maji dost casto ruzny akce, postovny je od docela nizky castky free a je to tu za par dni. Mam tyhle ty klipy, ale pak jsem objevil jeste tyhle bryle a treba na dovolenou, na motorku a tak uz standradni bryle vubec nevozim. Já nechtěl propagovat čínskou mrdku, jen ukázat ten princip. On i ten kamarád říkal, že to stojí asi 100€... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května @elloco hele, uplne v pohode. Ja to takhle vubec nebral, ze bys neco propagoval. Jen jsem to pripsal odkaz, kde to ASI vzeslo. Kazdej at si vybere kdo, co a od koho chce vzit. Kazdopadne je to dobra ficura a ty lenonky mam aktualne asi jeste radeji nez ty klipsy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května před 3 hodinami, Lucky Lucaso napsal: No jo, ale nuzkama si jakoze nenareze trisky na ohen ze jo. Jeste to zvazim no. A ten spartan co tu pisete jsem taky videl a maj ho i v modry. A nebo ten camper? Tvl to je jak s hodinkama Jinak ten clip cos postoval uz je v objednavkach taky Tak to to pilkou taky ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Třísky se zvládnou čepelí. Ještě vezmi v potaz, že dvou vrstvý nůž se nosí, drží a ovládá lépe než 3 vrstvý. Zejména v rukou dítěte. Ona je mezi lidmi lichá představa, čím více funkcí, tím lépe. Pak je z kapesního nožíku těžký jezevčík a nestojí to za moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května To je mi jasny, ze s tou pilkou toho moc nenadela. To jen pro ten pocit, ze s ni muzes pokacet celej les, kdyz budes chtit A podle nej je vyvrtka rozhodne lepsi nez krizak. Takze ten co jsem vybral puvodne je mimo hru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Pilku jsem použil snad jednou v životě. Klasika co nezklame - Spartan na Alze za 431,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Jj, zrovna na ne koukam. A maj ho i v cerny barve. Asi mas pravdu, ze pro kluka bude lepsi jen dvouvrstvej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května (upraveno) Mám snad všechny barvy, ale červenej je nej, skoro jak MacGyver a dobře se hledá Upraveno 19. května uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května (upraveno) No, jako s těma dvouma vrstvama to má něco do sebe. Dostal jsem od babičky jako dítě (krom hodinek, co mám v avataru a mnoha dalších věcí) tenhle Mikov v pouzdříčku z kůže. Ten nůž miluju. Mimochodem ten otvírák na konzervy je lepší, než ten na švýcaráku. Upraveno 19. května uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Tak cervena je klasika, ale ten cernej se mi libi vic. Kazdopadne uz je zaplacenej, tak snad me s nim mladej neposle do zadele A ten starej mikov mame taky doma. Nejak se mi ty stary veci hromadej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května V 10 letech bych za takovej nožík dal ledvinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerenny07 Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května před 22 hodinami, warann napsal: https://www.thinoptics.com/en-cz/collections/universal-pod vyjde to draz, ale maji dost casto ruzny akce, postovny je od docela nizky castky free a je to tu za par dni. Mam tyhle ty klipy, ale pak jsem objevil jeste tyhle bryle a treba na dovolenou, na motorku a tak uz standradni bryle vubec nevozim. Mají stylové brýle! Co si myslíte o kvalitě brýlí ThinOptics? Jsou opravdu tak odolné, jak se říká? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se