Axel Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 (upraveno) Pecka! Po vsech strankach skvely hodinky, gratuluju! Budes spokojenej parchant.. Upraveno 5. srpna 2020 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Nakoniec aj tak uvidis, že časom príde zmena. Táto cesta sa tu opakuje skoro vždy Ale gratulujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobi Odesláno 5. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 před 28 minutami, snake napsal: Jsem Tě tak nakopl? Hlavně ty a trochu taky manželka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobi Odesláno 5. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 před 21 minutami, Spongebob napsal: ty jsou nádherný tvl ! Zdá se to, nebo jsou ty indexy a ručky lehce namodralé? Asi klam že? Jsou fakt pecka...oproti páprdovským Moonum 100 a 1 Trochu domodra to je,ale víc na fotce než v reálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobi Odesláno 5. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 před 22 minutami, Axel napsal: Pecka! Po vsech strankach skvely hodinky, gratuluju! Budes spokojenej parchant.. , diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Gratuluju též. Jen jsem zvědav, za jak dlouho se vrátíš k vizi moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Gratulace! kdysi jsem šel stejnou cestou...nejdřív vlnky a pak moony a kdybych do toho šel zase, tak zase ve stejném pořadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Gratulace, dobrá volba a krásné hodinky a na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 před 19 hodinami, Spongebob napsal: ty jsou nádherný tvl ! Zdá se to, nebo jsou ty indexy a ručky lehce namodralé? Asi klam že? Jsou fakt pecka...oproti páprdovským Moonum 100 a 1 mel si ty paprdovske moony nekdy na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 před 20 hodinami, sobi napsal: No nemažeš není úplně přesné, už v tom ležím od března . Toto bylo pouze finále. Pekne si to rozsekl, do komba s Bretlingem ideal. Taky jsem nad nimi premyslel, akorat bych nevedel, kterou barvu. Uzivej a at delaji radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 před 1 hodinou, marecenator napsal: mel si ty paprdovske moony nekdy na ruce? jj měl...od jednoho pana továrníka. Jenže pan továrník je prostě jednou koupil a už x let nesundal z ruky (jiné ani nemá) a podle toho vypadaly.. takže jako "wow efekt" hodně ošizený. Byly celé dodřené.. ale jinak ano, měl jsem je na ruce. Ta race luneta a vystouplý skličko mě prostě vůbec nesedlo. Ale jakože vůbec, takže to, že byly dodřený byla jen třešnička na dortu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobi Odesláno 6. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 (upraveno) Ja kdyz měl ty moony na ruce,tak mi přišli Mega pohodlné, to je velká výhoda.... Upraveno 6. srpna 2020 uživatelem sobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 (upraveno) ono zalezi na cem ty moony mas, ja je nosim na NATO, jsou to lehoucky hodinky a nosi se velmi dobre(samozrejme myslim moony tedy hesalit nikoliv safir) jsou pohodlny, a to nejsem priznivcem velkych hodinek, ale tenhle model (a submariner) jsou tak nejak povinny ikonicky design, skvela historie Upraveno 11. srpna 2020 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip_J Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip_J Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 V 11. 8. 2020 v 13:46, steel napsal: ono zalezi na cem ty moony mas, ja je nosim na NATO, jsou to lehoucky hodinky a nosi se velmi dobre(samozrejme myslim moony tedy hesalit nikoliv safir) jsou pohodlny, a to nejsem priznivcem velkych hodinek, ale tenhle model (a submariner) jsou tak nejak povinny ikonicky design, skvela historie naprostý souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se