Standastanda Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 (upraveno) Ahoj všichni,ten zmrd mám být já. Hajzl ze Slovenska si myslí,že když uvidí fotku hodinek na internetu,tak jsou hned jeho kradený. Hodinky jsem koupil od kamaráda,kterej sbírá hodinky,on je koupil v Holandsku. Ze slovákem jsem chtěl spolupracovat a pomoc mu. Ale asi jsem mu neodpověděl dost rychle a začal vyhrožovat policií a advokátem .... Jeho hodinky byly ukradeny v roce 2014,jak jsem později zjistil. Pán z Bratislavy si asi myslí,že když má prachy,tak si z něho všichni sednou na prdel. Kdyby nevyhrožoval,tak bych mu rád pomohl. Kontaktoval jsem kamaráda,co je koupil,on dohledával dál. Sice se mi vysmál,že jsem blbej,takových hodinek je spousty a prý je kupoval z hodinkářskýho fóra v Holandsku od prověřenýho prodejce,ale taky chtěl pomoci. Tak toto je z mé strany. O hodinky mi nejde ,klidně bych je oželel,kdyby nějak dokázal,že jsou jeho.Ale na někoho ,kdo se neumí chovat se fakt můžu vysrat.Hodinky byly na prodej nějaké dva měsíce , vystavené na Horlogeforum.nl. někdy v roce 2018/19 Hezký večer Upraveno 22. července 2020 uživatelem Standastanda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Tam nefunguje nejake vyrobni cislo na identifikaci hodinek? Paklize jsou na Slovensku k tomu papiry, tak to nejde porovnat a potvrdit, pripadne vyloucit, shodu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 To sou Zena tak za 300 litru ne? Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standastanda Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 (upraveno) Ahoj ,právě,že na hodinkách nic není, prostě mě napadl, že jsou jeho. Kdyby tam bylo číslo nebo nějakej jasnej znak , tak držim hubu a pomáhám zuby nehty.... Na tom Horlogeforum byly za 285 euro, což je normální cena ,když nový jsou kolem 600-800..kámoš něco usmlouval ,ponosil a pak šly dál..prostě klasika Upraveno 22. července 2020 uživatelem Standastanda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Tak pak tomu uplne nerozumim... Navic to jsou beznejsi hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo S. Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Ok, nechcel som tu plevelit vlakno, ale vzhladom k urazkam na moju osobu prikladam kopiu komunikacie, nech si kazdy urobi obraz sam ... Vyrobne cislo samozrejme sedi s tym ktore som mal... su to hodinky za drobaky, vobec som nemal chut zase sa zase natahovat s vysetrovatelmi, ale boli sucastou zbierky vyrazne vyssej hodnoty, nielen financnej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drack2 Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Nejsem si uplne jisty, ze toto zverejneni vrha na celou vec lepsi svetlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Pokud ty Zena nepoznas podle identifikacniho cisla nebo nejakeho zaseku na stejnem miste tak nevim jak si muzes byt jisty ze to sou ty tvoje. Hledal bych stopy u drazsich kousku co maji Vinko.Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Docela silná káva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Zatím mně to vychází tak, že Palo S. tady nadává Rytířoj do zmrdů a vyhrožoval mu ve zprávách policií za to, že spatřil na webu hodinky Zeno, který sou jeho, protože má krabičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo S. Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 1. Hodinky mam na 100% opoznane, maju poskodenia na lunete ktore som urobil ja. riesil s disti kupu novej lunety tesne pred kradezou. 2. Neziadal som nic len detaily nakupu a informacie, ktore by som odovzdal vysetrovatelovi, kedze dane vlamanie policia riesila a dodnes nieje uzavrete. 3. Osobu “zmrda” som nemenoval. Ale hovori sa ze trafena hus zagaga. 4. Prajem vam aby ste si nikdy nemuseli opoznavat veci, ktore si k vam niekto prisiel zobrat. ( iste by ste poniektori boli vo svojich vyjadreniach zdrzanlivejsi) prajem autorovi prispevku viac stastia pri hladani svojich ukradnutych kuskov a dalej tu nebudem reagovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standastanda Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Posílám foto poškozené lunety.Foto z min. roku.Nyní už jsou poškrábané a plné ťukanců.Poškození je nejspíš neviditelné ,já ho nenašel. Ale rád si necham poradit ,kde ho mám udělat,aby sedlo. Děkuji za porozumnění a Lookyne promiň za malinké přesměrování. Přeji ti ,ať ti to dobře dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Prominte, jsem tu novym. Ale snad uz ne uplne. Domnival jsem se, ze jsem se prihlasil na forum gentlemanu, kteri udrzuji urcitou, jak rikame v Sudetengau, kinderstube. Vazne je nutne si tu vyrizovat ucty a titulovat se jak v Sherwoodu pred hlavakem?Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 před 7 hodinami, Zmizík napsal: Zatím mně to vychází tak, že Palo S. tady nadává Rytířoj do zmrdů a vyhrožoval mu ve zprávách policií za to, že spatřil na webu hodinky Zeno, který sou jeho, protože má krabičku. No a pokud je Rytir skutecny ritir, tak to mohl vyresit (jako clen stejneho fora) elegantne, poskytnout hodinky (jako clenovi stejneho fora), ale namisto toho rytir nema cas resit osobni zalezitosti nekoho s takovym vykonstruovanym pripadem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 (upraveno) Nevím, jestli tohle téma jde odlehčit. (I když těžko získat nadhled, pokud se tě něco osobně dotýká, to je jasné, to člověk přestřelí jedna dvě, leč slovo zmrd bych si nechal v zásobě napozději, na toto už patrně není slušná odpověď....) a zde: co by mi vadilo a muselo by z domu chcaje nechcaje) Upraveno 23. července 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 před 17 hodinami, Standastanda napsal: Posílám foto poškozené lunety.Foto z min. roku.Nyní už jsou poškrábané a plné ťukanců.Poškození je nejspíš neviditelné ,já ho nenašel. Ale rád si necham poradit ,kde ho mám udělat,aby sedlo. Děkuji za porozumnění a Lookyne promiň za malinké přesměrování. Přeji ti ,ať ti to dobře dopadne. A policajti už tě kontaktovali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Díky za SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Mají nebo nemají výrobní číslo? Pokud ano, nebude nejlehčí ho nafotit a dat ho sem? Pokud mají něco na lunete, tak to nafotit na světle ať je něco vidět a dohadům bude konec.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 12. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Zdravím, zkusím tenhle topic opět nasměrovat k původnímu tématu Policie se očividně činí! Jsem v kontaktu s vyšetřovatelem daného případu a ten mi dnes psal, že zajistily Porsche Design by IWC, tak doufám, že jsou na správné stopě a dobré zprávy budou přibývat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Držíme palce a budeme vděční za další informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se