Pe3xxx Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 Zdravim Vas, chcel by som Vas poprosit o nazor na tieto hodinky http://www.rugift.com/watches/poljot-buran...681-4421984.htm Aka je kvalita ruskeho strojceka? Stoja podla Vas za tu cenu? Vyrabaju sa aj s ETA, ale mne do ruskych hodiniek pasuje rusky strojcek. dik
afrikab Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 Zdravim Vas, chcel by som Vas poprosit o nazor na tieto hodinky http://www.rugift.com/watches/poljot-buran...681-4421984.htm Aka je kvalita ruskeho strojceka? Stoja podla Vas za tu cenu? Vyrabaju sa aj s ETA, ale mne do ruskych hodiniek pasuje rusky strojcek. dik Pokud se ti libi, neni co resit. A mas pravdu, v ruskych hodinkach by mel byt rusky strojek.
Frantik Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 Zdravim Vas, chcel by som Vas poprosit o nazor na tieto hodinky http://www.rugift.com/watches/poljot-buran...681-4421984.htm Aka je kvalita ruskeho strojceka? Stoja podla Vas za tu cenu? Vyrabaju sa aj s ETA, ale mne do ruskych hodiniek pasuje rusky strojcek. dik No, za ty penize je mozne se podivat o neco vejs. Za Rusa je to dost! Navic je tenhle model trochu premazlený - neni to takova typicka ruská strojarina. A ja osobne vzdycky uvadim jeste jeden argument proti - a to nazev "BURAN", proste bych takove hodinky na ruce nosit nechtel a to nemam zadnej buranskej komplex (alespon doufam)
Vit Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 No, za ty penize je mozne se podivat o neco vejs. Za Rusa je to dost! Navic je tenhle model trochu premazlený - neni to takova typicka ruská strojarina. A ja osobne vzdycky uvadim jeste jeden argument proti - a to nazev "BURAN", proste bych takove hodinky na ruce nosit nechtel a to nemam zadnej buranskej komplex (alespon doufam) Taky bych nebyl ochoten nosit na ciferníku název Buran.
Návštěvník tolja Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 Taky bych nebyl ochoten nosit na ciferníku název Buran. Každý trochu informovaný tvor ví, že značka hodinek se odkazuje na raketoplán. I když ty posuzované jsou takové metrosexuální. S těmi na přiložené fotce bych žádný problém neměl.
Vit Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 Každý trochu informovaný tvor ví, že značka hodinek se odkazuje na raketoplán. I když ty posuzované jsou takové metrosexuální. S těmi na přiložené fotce bych žádný problém neměl. Tyto si dovedu představit na ruce i s tím Buranem (když je v azbuce, je to snesitelné)
Ivan Lelák Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 Zdravim Vas, chcel by som Vas poprosit o nazor na tieto hodinky http://www.rugift.com/watches/poljot-buran...681-4421984.htm Aka je kvalita ruskeho strojceka? Stoja podla Vas za tu cenu? Vyrabaju sa aj s ETA, ale mne do ruskych hodiniek pasuje rusky strojcek. dik Jak již bylo řečeno - pokud se Ti líbí, jdi do nich, kvalita není špatná - podle mých zkušeností - i když o rozptylu kvality ruských hodinek už jsem četl leccos, mně zatím všechny fungují perfektně, zpracování bez chyby. A nápis Buran? Někomu to vadí, jiný to naopak považuje za přednost (stejně jako azbuku - vždyť v dnešní době je to skoro rarita), odborník ví co to znamená, mně osobně to vůbec nevadí ale nejdůležitější je Tvůj pocit. Přeju dobrou volbu a hodně radosti s ruskými hodinkami.
cody Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 (upraveno) Presne tak, je to o pocitu. Pokud nebudes mit nejakou smulu, budou ti delat radost. Rusky strojek a azbuka pohromade je nahodou edit: Jinak ty co sem postnul Tolja jsou fakt pekny Upraveno 3. září 2008 uživatelem cody
Návštěvník Ondra Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 S těmi na přiložené fotce bych žádný problém neměl. Velice elegantní hodinky. S těmi bych k obleku neměl absolutně problém... :-)
Ivan Lelák Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 K obleku bez problému, ale ty původní chronografy mi připadají univerzálnější a i přes ten tlačítkový systém mi přijdou barevně i tvarově elegantní a nositelné - kromě outdoorových aktivit - téměř všude. Ale je to jen můj názor, jsou pěkné oboje. Se strojkem 31681 mám dobrou zkušenost, mám s ním dvoje hodinky, jedny kosmické Šturmanskie (kosmonaut Šargin s nimi byl v roce 2004 10 dnů v kosmu v rámci jejich testování) a jedny pilotky Aviator (létá s nimi akrobatická skupina s MiG-29) a nosím je běžně do práce i ve volném čase (do drsných podmínek mám ale Trasery). Přesnost standardní, rezerva chodu udávaná 42 hodin, ale vydrží o dost víc, ruské strojky bez chronografu vydrží o dost méně. Navíc - jak už tu bylo psáno - to vychází z licenčního Valjouxu a myslím že se ten strojek rusům dost povedl.
Návštěvník Ondra Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 jedny kosmické Šturmanskie (kosmonaut Šargin s nimi byl v roce 2004 10 dnů v kosmu v rámci jejich testování) a jedny pilotky Aviator (létá s nimi akrobatická skupina s MiG-29) Obojí výborná volba :-)
J.F. Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 Buran je v ruštině slovo pro nějakou sněžnou bouři. To by mi nevadilo. Kvalita kalibru Poljot 3313(myslím)(lic. Val. 7730?) je diskutabilní. Prý když se povede, tak je fajn. Ale nepovede se vždy. Mám osobní zkušenost jen s jedním kusem, takovou že druhý si už nekoupím.
Franta Dobrota Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Každý trochu informovaný tvor ví, že značka hodinek se odkazuje na raketoplán. I když ty posuzované jsou takové metrosexuální. S těmi na přiložené fotce bych žádný problém neměl. Jsou povedené, škoda že quartz...
Návštěvník tolja Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 (upraveno) Jsou povedené, škoda že quartz... Jj, nápisy 23 kamněj, chronograf klas.1 jasně odkazují na bateriový pohon Protři si zrak, je to kalibr 3133 s manuálním nátahem. Upraveno 4. září 2008 uživatelem tolja
Ivan Lelák Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Ty původní co sem dal Pe3XXX nemají kalibr 3133 ale 31681, ty druhé co dal foto Tolja je 3133. Mám hodinky s obojímy strojky a nemám s nimi nejmenší problém.
Beladona Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Odesláno 6. září 2008 Myslím, že najdeš lepší kousky v ruské produkci.......
KGrob Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Odesláno 8. září 2008 Je pravda, že u ruských kalibrů je kvalita trochu vabank (myslím tím rozptyl parametrů). Já osobně Burany mám s 3133 a popravdě přesnější kalibr jsem ještě neměl, potažmo ani neviděl Za mě ano........leč ta Toljova verse je preferovatelnější
Arison Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Odesláno 24. září 2008 Pokud se ti libi, neni co resit. A mas pravdu, v ruskych hodinkach by mel byt rusky strojek. Jinak ty hodinky, jsou docela divočina...:-)
Arison Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Odesláno 24. září 2008 Každý trochu informovaný tvor ví, že značka hodinek se odkazuje na raketoplán. I když ty posuzované jsou takové metrosexuální. S těmi na přiložené fotce bych žádný problém neměl. jó, ty už jsou lepší...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se