JaRooN Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 K červenýmu ciferníku patří pouzdro s ozdobně frézovanou horní stranou. To s červeným cifrem byla jen mystifikální vizualizace, jak by to vypadalo v bronzovém pouzdru, tak jsem ji využil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 To asi není origo korunka co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Ta vypadá, že bude že dvojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Díky. A když bych potom dával v rámci renovace nerez pozdro, dávají i novou korunku? Předpokládám, že ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 To s červeným cifrem byla jen mystifikální vizualizace, jak by to vypadalo v bronzovém pouzdru, tak jsem ji využil Jistě,ale začátečníkovi je to úplně víš k čemu.Možná,kdybys místo své reklamy na to,co všechno umíš na PC, sem dal fotku,jak mají vypadat,ve skutečnosti,bylo by to daleko lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Možná,kdybys místo své reklamy na to,co všechno umíš na PC, sem dal fotku,jak mají vypadat,ve skutečnosti,bylo by to daleko lepší.Na nějakou reklamu seru zvysoka, nikomu své služby nenabízím. Ptal se, v rámci svých chabých znalostí ohledně loga PRIM jsem mu odpověděl. Na to, aby se dostal do obrazu, jste tady vy ostatní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Díky. A když bych potom dával v rámci renovace nerez pozdro, dávají i novou korunku? Předpokládám, že ano.Najdi si na stránkách Eltonu kontakty,v nich renovace,teď je tam pí Kmínková.Zeptej se jí mailem,jestli si můžeš poslat hodinky k renovaci.Napíše ti,že jo a ty je pošleš s papírkem,kde napíšeš,co chceš,aby udělali za práce a výměny.Ona ti pošle,až se k ní dostanou,cenovou nabídky a ty se pak rozhodneš a dáš jí vědět.Je to ochrana před pitomcama zákazníkama,která funguje všude v opravárenství....Možná bude korunka součástí pouzdra.Neztrácej tady čas a piš do Eltonu.Už jsi to dávno mohl vědět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Profil korunky: https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-i-primland-10-5142.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Super děkuji všem. Daftra: hned jak budu mít přebytěčné střelivo, tak to udělám, teď hodinky ještě nemám. Teprve si pro ně pojedu. Dnes nebo o víkendu. Je něco na co bych si měl dát pozor, abych úplně nenaletěl? Abvy uvnitř třeba nebyl jiný než původní strojek mě teď v rychlosti napadlo. Ale nevím jestli vůbec něco takového lze. Předem děkuji za rady a postřehy na co dát pozor při převzetí. Přeji hezký pátek a nadcházející víkend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Jiný strojek by asi byla raritka Na strojek a jeho stav se neohlížej, to se nachá snadno vyřešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Tak jsem to nevydržel, sedl do auta a zajel pro ně. Musím říct, že jsou fakt krásné. Tu korunku pořeším z nějakých vraků. Jinak jsou moc pěkný a v lepším stavu než na fotkách. Díky všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Hodinky super, vypadají tak hornicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Díky. Pánové, nevíte jestli narvu na igeny kůži 20mm? Zatím ji nemám, jinak bych to samozřejmě vyzkoušel, tak abych ji nekupoval zbytečně. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Igeny mají mezi nožkami krásných 19 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 To vím, to jsem si změřil. Jde mi o to, jestli tam dostanu 20mm kůži? Jestli to třeba někdo nezkoušel?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Narveš ji tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Díky Honzo. Ještě bych se chtěl zeptat, jestli jde v domácích podmínkách nějakým způsobem přeleštit krycí sklíčko na hodinkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 To se asi neprozrazuje že? :-) jdeme dnes s ženou a naší malou princeznou na dvě svatby a chci si vzít hodinky po dědovi. Mají dost šrámů, ale raději je nechám tak, než bych jim ublížil. Mám k nim citový vztah. Na netu jsem našel informace o zubní pastě, ale jsou neověřené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Zkus si neco precist na Chronomagu. :-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78601-leštění-sklíček/?hl=plexi# Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se