Přejít na obsah

Poradna PRIM

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 883
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To s červeným cifrem byla jen mystifikální vizualizace, jak by to vypadalo v bronzovém pouzdru, tak jsem ji využil ;)

Jistě,ale začátečníkovi je to úplně víš k čemu.Možná,kdybys místo své reklamy na to,co všechno umíš na PC, sem dal fotku,jak mají vypadat,ve skutečnosti,bylo by to daleko lepší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná,kdybys místo své reklamy na to,co všechno umíš na PC, sem dal fotku,jak mají vypadat,ve skutečnosti,bylo by to daleko lepší.

Na nějakou reklamu seru zvysoka, nikomu své služby nenabízím. Ptal se, v rámci svých chabých znalostí ohledně loga PRIM jsem mu odpověděl. Na to, aby se dostal do obrazu, jste tady vy ostatní.

Odkaz ke komentáři

Díky. A když bych potom dával v rámci renovace nerez pozdro, dávají i novou korunku? Předpokládám, že ano.

Najdi si na stránkách Eltonu kontakty,v nich renovace,teď je tam pí Kmínková.Zeptej se jí mailem,jestli si můžeš poslat hodinky k renovaci.Napíše ti,že jo a ty je pošleš s papírkem,kde napíšeš,co chceš,aby udělali za práce a výměny.Ona ti pošle,až se k ní dostanou,cenovou nabídky a ty se pak rozhodneš a dáš jí vědět.Je to ochrana před pitomcama zákazníkama,která funguje všude v opravárenství....Možná bude korunka součástí pouzdra.Neztrácej tady čas a piš do Eltonu.Už jsi to dávno mohl vědět :-)  

Odkaz ke komentáři

Super děkuji všem.

Daftra: hned jak budu mít přebytěčné střelivo, tak to udělám, teď hodinky ještě nemám. Teprve si pro ně pojedu. Dnes nebo o víkendu.

Je něco na co bych si měl dát pozor, abych úplně nenaletěl? Abvy uvnitř třeba nebyl jiný než původní strojek mě teď v rychlosti napadlo. Ale nevím jestli vůbec něco takového lze. Předem děkuji za rady a postřehy na co dát pozor při převzetí. Přeji hezký pátek a nadcházející víkend.

Odkaz ke komentáři

To se asi neprozrazuje že? :-) jdeme dnes s ženou a naší malou princeznou na dvě svatby a chci si vzít hodinky po dědovi. Mají dost šrámů, ale raději je nechám tak, než bych jim ublížil. Mám k nim citový vztah. Na netu jsem našel informace o zubní pastě, ale jsou neověřené...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...