Přejít na obsah

Poradna PRIM

Doporučené příspěvky

Ahoj,

poradíte, co znamená neznačený strojek na televizích? Na všech mých ostatních značený je. Dík.

Na toto tema se v jednom topicu vyjadroval pan Manta, cituji tedy cely jeho komentar:

"Strojek nemá originální základní desku s označením kalibru 97, tahle deska je neznačená. Takže se jedná o stavbu z dílů nějakým zaměstnancem původního Eltonu. Pravděpodobně to bude plně funkční - jak píše prodejce, ale stejně to není původní kal.97, ale pouhý zbastlený strojek z dílů, takže hodnota by měla být podstatně nižší, než u skutečných originálů."

Máte štěstí, že jsem šel náhodou okolo. Tohle je strojek kalibr 96 a ten se vyskytuje bez označení poměrně často. Tedy běžný jev. Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 883
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak dobře, zanechme sporu pane Manta, až jim budu balit hodinky, dám si obzvlášť záležet, nemusí se bát, a ještě jim je osobně dopravím (však si taky budu muset kvůli nim vzít drožku, protože si toho zase objednali plnou kabelku)  :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zdravím, jsem tu nový a úplný neznalec, tak předem prosím o trpělivost ;-) Původně jsem se na fórum dostal kvůli Casio F-91 W a najednou se nemůžu odtrhnout od hodinek Prim :eek:

V nabídkách na prodej jsem našel zajímavé kousky, ale nemohu psát prodávajícím, je to proto, že jsem tu jen krátce a mám málo příspěvků?

Odkaz ke komentáři

Jinak jsem narazil zde na fóru na antik-hovorka. Mají tam vážně velký výběr a od hodně uživatelů. Tak doufám, že si něco buď zde na fóru nebo tam vyberu a udělám si radost k narozeninám.

Víc se mi líbí asi Primky s 15 kameny a sekundovkou mimo střed. Je u nich nějaký zásadní rozdíl v chodu nebo poruchovosti oproti Primkám se 17 kameny?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...