Honza.manta Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 (upraveno) Ahoj, poradíte, co znamená neznačený strojek na televizích? Na všech mých ostatních značený je. Dík. Na toto tema se v jednom topicu vyjadroval pan Manta, cituji tedy cely jeho komentar:"Strojek nemá originální základní desku s označením kalibru 97, tahle deska je neznačená. Takže se jedná o stavbu z dílů nějakým zaměstnancem původního Eltonu. Pravděpodobně to bude plně funkční - jak píše prodejce, ale stejně to není původní kal.97, ale pouhý zbastlený strojek z dílů, takže hodnota by měla být podstatně nižší, než u skutečných originálů."Máte štěstí, že jsem šel náhodou okolo. Tohle je strojek kalibr 96 a ten se vyskytuje bez označení poměrně často. Tedy běžný jev. Upraveno 10. července 2018 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Dobrý den pane Manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Dobrý pane 2010.:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 No konečně začíná být ten Chronomag kultivovaný co to má ten pan Bert, jen tak dál, já bych to dal do pravidel a přidal bych onikání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 No konečně začíná být ten Chronomag kultivovaný co to má ten pan Bert, jen tak dál, já bych to dal do pravidel a přidal bych onikání To jako chceš pochlebovat novému majiteli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 No jak jinak, vždyť mě znáš ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 A pán Manta, oni poradí, oni chytrá dobrá chronomagor :-d. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Aby ses nepřidal.Konečně někdo, kdo má slušné vychování a vy to takhle dehonestujete.Že vám není hanba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Ale tak se pane Manta nerozčilujou, ještě se jim něco stane, vědí, že už nejsou nejmladší a hlavně, my jsme to s panem Milanem Prahou upřímně kvitovali, ne dehonestovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Kdo se tady rozčiluje? To je smutné konstatování faktu pane 2010.:-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Tak dobře, zanechme sporu pane Manta, až jim budu balit hodinky, dám si obzvlášť záležet, nemusí se bát, a ještě jim je osobně dopravím (však si taky budu muset kvůli nim vzít drožku, protože si toho zase objednali plnou kabelku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 ... on pan Manta bejval takové fajné pán s moc hezkou drožkou zvoucí se Nautilus :-d. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Že já sem lezu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Taky tě máme rádi :-d. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Jeden takovej, jako voní dva, mně nás.at nedokáže. Drink in peace!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Zdravím, jsem tu nový a úplný neznalec, tak předem prosím o trpělivost ;-) Původně jsem se na fórum dostal kvůli Casio F-91 W a najednou se nemůžu odtrhnout od hodinek Prim V nabídkách na prodej jsem našel zajímavé kousky, ale nemohu psát prodávajícím, je to proto, že jsem tu jen krátce a mám málo příspěvků? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Napsat normálně můžeš, použij soukromou zprávu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Jasně, takže neodpovídat na inzerát, ale rovnou prodávajícímu. Díky za radu, to mě mohlo napadnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Vítej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Jinak jsem narazil zde na fóru na antik-hovorka. Mají tam vážně velký výběr a od hodně uživatelů. Tak doufám, že si něco buď zde na fóru nebo tam vyberu a udělám si radost k narozeninám.Víc se mi líbí asi Primky s 15 kameny a sekundovkou mimo střed. Je u nich nějaký zásadní rozdíl v chodu nebo poruchovosti oproti Primkám se 17 kameny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se