Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na bílý cifr to nevidím jako takovou hroznou tragédii, na to, že bych si to nikdy nekoupil. Ale jako celek to působí vyblitě a spolu s luminiscencí jako kolotoče. Panerai za mě mají být černé..

• po měsících...
Odesláno

Nevím, přijde mi, že se tím snaží ty hodinky udělat víc formální, ale to asi Panerai nemá úplně zapotřebí : ). Takhle je to něco mezi a k saku stejně nepůjdou.

Odesláno
  V 8. 10. 2021 v 9:27, didoodje napsal:

Nevím, přijde mi, že se tím snaží ty hodinky udělat víc formální, ale to asi Panerai nemá úplně zapotřebí : ). Takhle je to něco mezi a k saku stejně nepůjdou.

Rozšířit  

To si piš že půjdou 😉

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Jakou máš prosímtě ruku? :)Já furt na PAMy koukám a neumím si představit zda mi budou sedět na mé malé 17cm ruce...

Díky!

Odesláno
  V 8. 2. 2022 v 11:17, Dr.Romca napsal:

Jakou máš prosímtě ruku? :)Já furt na PAMy koukám a neumím si představit zda mi budou sedět na mé malé 17cm ruce...

Díky!

Rozšířit  

Mám 19,5cm. Ale spoustu místních Paneristu ma 17-17,5 cm a 44mm unosí. Jinak samozřejmě se dělají modely 42mm

Odesláno
  V 8. 2. 2022 v 12:04, Dr.Romca napsal:

a dělají se 42mm s ručním nátahem a osmidenní rezervou bez data? :) To by bylo přesně pro mě :)

Rozšířit  

Ne to se nedělají. Ale myslím že i 72hod je rezerva dostatečná 🙂

Odesláno

Znáš to, vždycky přijdu jednou za čas, pak dostanu "vynadáno", tak přijdu zase za rok :) Pamy 268 mám stále, i když cena sice neroste, ale je to na nošení a ten cifr je prostě parádní a inhouse 8 days s nátahem spolu s IWC se zase moc jinde nevidí.

Odesláno
  V 8. 2. 2022 v 18:34, Josef01 napsal:

Znáš to, vždycky přijdu jednou za čas, pak dostanu "vynadáno", tak přijdu zase za rok :) Pamy 268 mám stále, i když cena sice neroste, ale je to na nošení a ten cifr je prostě parádní a inhouse 8 days s nátahem spolu s IWC se zase moc jinde nevidí.

Rozšířit  

Jj pamatuju když jsi je měl na ruce když jsme dělali obchod a ja sháněl v tý době 111🙂

Odesláno

Ano je to tak cituji "....ale chci opravdu jen 111 nebo 112." :) Včera to bylo na den přesně 8 let, co jsem je koupil :)

post-11110-034604800%201360360287.jpg

Odesláno
  V 8. 2. 2022 v 18:52, Josef01 napsal:

Ano je to tak cituji "....ale chci opravdu jen 111 nebo 112." :) Včera to bylo na den přesně 8 let, co jsem je koupil :)

post-11110-034604800%201360360287.jpg

Rozšířit  

No jo no🙂 znáš to!😉 tak doufám že mi všechny vydrží alespoň 8 let jako tobě 😅

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...