Návštěvník cecil Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 dacambary:moje řeč,na pořádný ruce, patří pořádný kus železa nebo titanu ,tahu jsem už pár mněl od různých značek, ale ty od Guntera jsou opravdu festovní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 K těm Doxa sub ta kůže moc nejde,taky jsem tak experimentoval myslím se Seiko Tuna a bylo to divné.Tah nebo Isofrane je to pravé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Vždycky je dám večer na nato nebo kožený řemen a ráno je stejně přezuju na tah. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 foto není dnešní, ale beze změny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 foto není dnešní, ale beze změny To si len myslis, pluca mas urcite trosku ciernejsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Takhle zinvalidnit jedny z nejhezcich hodinek, to chce zaludek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Takhle zinvalidnit jedny z nejhezcich hodinek, to chce zaludek. ...ma to svoje dovody... viac o par dni v recenziach .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 (upraveno) No nééé, tohle byly moje úplně první hodinky!!! Čekal jsem, jestli se tady někdy objeví. Na tom strapu vypadají zajímavě Jo, a vzpomínám si, že šly docela přesně. Kde jsi k nim přišel? Tohle se jen tak v nějaké domácnosti nenajde.Ahojchvilku mi lezali v supliku.. par mesicov dozadu som ich objavil v jednom brnenskom starozitnictve dnes som ich vytiahol trosku vycistil cifer ( bol jak žlč ) aj puzdro.. natiahol a musim povedat ze naozaj bezia dost presne mozno meskaju par s.e.k.u.n.d ale inak fajn .. ak by si to nevydrzal kludne napis SZ ja sa mozno nejak zlomim Upraveno 10. února 2014 uživatelem cortes1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 korunku... Sem zvědavej na celek . Neříkal si, že rolády už ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 vypadaj jak malovany:)) po delsi dobe na tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 ...chalanom v aqua sa nepcia ani na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Relax u TV a me vysněné čtverhrane Fortis Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Vždycky je dám večer na nato nebo kožený řemen a ráno je stejně přezuju na tah. Tieto hodinky mi vzdy zodvihnu tep... Parada! Prezuvaj vzdy az rano! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Trochu Tě namotivuju... 20140210_15060555.jpgjéé, ty nemáš safírovou lunetu? Ale to se ti poškrábe né? Laďošu, dobře děláš.Jsem rád, že jsem je na srazu mohl zkusit a tak teď vím, že se dají nosit i na menší ruce, čemuž jsem nevěřil.ba, ba, na mé zápěstí 15,5 cm sednou pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 2 Ondrej71: diky, vsak se taky dockas 2 Vit: dekuju, vitaminu R neni nikdy dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lany Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Ale jo, sluší jim taky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Si rikejte co chcete, ten remen jim slusi:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Si rikejte co chcete, ten remen jim slusi:)13920615913171.jpgŽe já si ho nenechal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Jojo, diky pane.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 jéé, ty nemáš safírovou lunetu? Ale to se ti poškrábe né? Nojo, no, tak zase za Ty prachy, to už bych toho chtěl asi moc. Ale protože mi ty mikrovlásečnice na sluníčku fakt iritovaly, tak jsem tu lunetu lehce přeleštil, nanesl nanovosk a teď to fakt jako safír vypadá, člověk si holt musí poradit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky