Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Návštěvník cecil

dacambary:moje řeč,na pořádný ruce, patří pořádný kus železa nebo titanu :),tahu jsem už pár mněl od různých značek, ale ty od Guntera jsou opravdu festovní..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nééé, tohle byly moje úplně první hodinky!!! Čekal jsem, jestli se tady někdy objeví. Na tom strapu vypadají zajímavě  :D Jo, a vzpomínám si, že šly docela přesně.

Kde jsi k nim přišel? Tohle se jen tak v nějaké domácnosti nenajde.

Ahoj

chvilku mi lezali v supliku.. par mesicov dozadu som ich objavil v jednom brnenskom starozitnictve dnes som ich vytiahol trosku vycistil cifer ( bol jak žlč :D ) aj puzdro.. natiahol a musim povedat ze naozaj bezia dost presne mozno meskaju par  s.e.k.u.n.d  ale inak fajn .. ak by si to nevydrzal kludne napis SZ ja sa mozno nejak zlomim :D

Upraveno uživatelem cortes1990
Odkaz ke komentáři

Trochu Tě namotivuju...

attachicon.gif20140210_15060555.jpg

jéé, ty nemáš safírovou lunetu? Ale to se ti  poškrábe né?

Laďošu, dobře děláš.

Jsem rád, že jsem je na srazu mohl zkusit a tak teď vím, že se dají nosit i na menší ruce, čemuž jsem nevěřil.

ba, ba, na mé zápěstí 15,5 cm sednou pěkně

Odkaz ke komentáři

jéé, ty nemáš safírovou lunetu? Ale to se ti  poškrábe né?

Nojo, no, tak zase za Ty prachy, to už bych toho chtěl asi moc. :frusty:  Ale protože mi ty mikrovlásečnice na sluníčku fakt iritovaly, tak jsem tu lunetu lehce přeleštil, nanesl nanovosk a teď to fakt jako safír vypadá, člověk si holt musí poradit...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...