Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

To je mi ale sympatická hodinka, Copá je to zač?

Vim, ze dotaz nebyl na me, ale... Dakota. Ovsem tenhle model je hodne povedeny, a na strankach ho nevidim. Nejaky archivni kousek?

jj, jsou to Dakota Vintage Chrono Black, modelový rok 2012 od Dakota Watch Company. Je to samozřejmě smotovaný v Číně, japonský kalibr VD53, ale na druhou stranu provedení pěkné, sčítače nulují přesně, přesnost u qartzu nesleduju ? nemám jim při občasném nošení co vytknout. BTW koupil jsem je za slušnou cenu ve výprodeji v CZ, jsou ještě v záruce (mj. mě udivilo, že na strojek je v USA 5ti letá záruka)...

Pohled na dýnko je v "Ukaž druhou tvář", #427 (5. 1. 2016)

Odesláno

Ty bambina Ti dobre sedi, pekne decentni hodinky ;) .

Chcel som ich ako oblekovky ale už nosím aj k džínsom, fakt solidne, dobrá veľkosť 40,5, presnosť veľmi neriešim lebo ich striedam, Skúšal som aj na meshi aj nato ale tá čierna koža je najlepšia.
Odesláno

To little_w: Dierky si vobec nevsimam, PM boli moje vobec prve lepsie hodinky okolo roku 2010 a potom som ich predal. Cele roky mi vrtali stale v hlave az som jedne opat nasiel v roku 2015:-)

To AKUC: su to klasicke potapky SKX007, resp.009 s cifernikom zo Seiko Monster (stary model), safirom, nove rucky, ring, tah.atd. Pozri stranky yobokies, resp. skor ich fotoalbum

Odesláno

Sa ti ani nedivím... :notworthy: Inak ja dnes "jednoručky" typu B...  ?

post-38180-0-49191200-1473858843_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...