vsudybyl Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Nedělní béčka Sent from my iPhone using Tapatalk
David_B Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 UFO Sent from my iPhone using Tapatalk
AndyAaron Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Pilotky ve vlaku, Amtrak na ceste NY - Boston Bylo zase zajimavy pozorovat panorama trosku z jine perspektivy. Bohuzel jsem sedel blbe pres ulicku, tak foto jen takto:
huhu4d Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Andy aky je ten vlak nyc-bos? Rozmyslam ze najblizsie sa vyprdnem na soferovanie a vezmem ten vlak...
Micey Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Jsem normalne stasten. Muzu s nima na kolo, do Labe, nechat je ve skrince u bazenu, kdyz s nima v opilosti mrdnu, nic moc se nestane. A rezerva natahu je skvela. Je prima bejt chudej..
AKUC Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Pilotky ve vlaku, Amtrak na ceste NY - Boston Bylo zase zajimavy pozorovat panorama trosku z jine perspektivy. Bohuzel jsem sedel blbe pres ulicku, tak foto jen takto: skvelé, konečne vidím aj tvoje tisellky
AndyAaron Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Andy aky je ten vlak nyc-bos? Rozmyslam ze najblizsie sa vyprdnem na soferovanie a vezmem ten vlak...Jizdenka 190usd v business class a je to takove nejake normalni. Nic co bych pohanel, ale nemam co bych vyzdvihoval. Za ty prachy to je bez napoju, jidla a novin. Mozna tu budu za blbce, ale lepsim vlakem nez prvni tridou v pendolinu jsem jeste nejel. A to jsem jel i v Nemecku ze Stuttgartu do Hamburgu nebo z Brusselu do Amsterdamu. Oboje pravda ale normalni tridou, ne 1st class nebo business.Vlak je ale prijemna zmena. Pokud jdes po cene, tak nejlevnejsi bude asi bus. Ve srovnani s vlakem je za par babek (cca 50usd) a casove to vyjde podobne. Letadlo je samozrejme nejrychlejsi, ale vsechny ty procedury navrch... @akuc Nahodil jsem remen od Stowy a je paradni. Mel jsem o vikendu moznost vyzkouset i prave Stowy, viz me vlakno. Musim rict, ze detaily jsou na nemeckych hodinkach vysperkovane k dokonalosti. Ale ten Tisell zas tak nezaostava, co se tyka zpracovani. Nemam co bych vytknul. Zvlast prihlednu-li k rozdilu v cene
pjr86 Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 (upraveno) Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 23. října 2016 uživatelem pjr86
beeman Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 asi si zase poridim 650tku Odesláno z mého Lenovo PB1-770M pomocí Tapatalk
Návštěvník dabelM Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Dobré ráno a úspěšný týden všem... Sent from my iPhone using Tapatalk
pavzez Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Hi beat Sent from my iPhone using Tapatalk
JAJA Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Pohodový start do nového týdne přeji...
Doporučené příspěvky