Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Pilotky ve vlaku, Amtrak na ceste NY - Boston

3404e803727c38d77f7a0b475f9f0bec.jpg

Bylo zase zajimavy pozorovat panorama trosku z jine perspektivy. Bohuzel jsem sedel blbe pres ulicku, tak foto jen takto:

742cc29898ea46b42e0f57c417847c4b.jpg

Odesláno

Jsem normalne stasten. Muzu s nima na kolo, do Labe, nechat je ve skrince u bazenu, kdyz s nima v opilosti mrdnu, nic moc se nestane. A rezerva natahu je skvela. Je prima bejt chudej..:)

post-6006-0-33828600-1477247878_thumb.jpeg

Odesláno

Pilotky ve vlaku, Amtrak na ceste NY - Boston

Bylo zase zajimavy pozorovat panorama trosku z jine perspektivy. Bohuzel jsem sedel blbe pres ulicku, tak foto jen takto:

skvelé, konečne vidím aj tvoje tisellky :clap:

Odesláno

Andy aky je ten vlak nyc-bos? Rozmyslam ze najblizsie sa vyprdnem na soferovanie a vezmem ten vlak...

Jizdenka 190usd v business class a je to takove nejake normalni. Nic co bych pohanel, ale nemam co bych vyzdvihoval. Za ty prachy to je bez napoju, jidla a novin. Mozna tu budu za blbce, ale lepsim vlakem nez prvni tridou v pendolinu jsem jeste nejel. A to jsem jel i v Nemecku ze Stuttgartu do Hamburgu nebo z Brusselu do Amsterdamu. Oboje pravda ale normalni tridou, ne 1st class nebo business.

Vlak je ale prijemna zmena. Pokud jdes po cene, tak nejlevnejsi bude asi bus. Ve srovnani s vlakem je za par babek (cca 50usd) a casove to vyjde podobne. Letadlo je samozrejme nejrychlejsi, ale vsechny ty procedury navrch...

@akuc Nahodil jsem remen od Stowy a je paradni. Mel jsem o vikendu moznost vyzkouset i prave Stowy, viz me vlakno. Musim rict, ze detaily jsou na nemeckych hodinkach vysperkovane k dokonalosti. Ale ten Tisell zas tak nezaostava, co se tyka zpracovani. Nemam co bych vytknul. Zvlast prihlednu-li k rozdilu v cene

Odesláno (upraveno)

fe77e41d62e5751cfa5ce555e40230e4.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem pjr86
Návštěvník dabelM
Odesláno

Dobré ráno a úspěšný týden všem...

0201f1aafffdc9fba4b0888e58785031.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...