Vit Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 Ranní ptáče(fotka starší ale hodinky stejné a v práci také před 6:00) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
leebauer Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 a pořád tady s nima budu otravovat S timahle klidne otravuj. Autavie, Monzy, Carrery, to se nikdy neokouká.
Toblin Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 Čekání na o. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adamoo Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 tie su vyborne. uz na nich kukam skoro rok @Adamoo - Moc pěkné, dávej foto Diky chlapi , časom určite pridám aj recenziu a kopu fotiek čo mám Zatiaľ posielam ešte pár aktuálnych. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 Dnešní přírůstek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 Ranní ptáče(fotka starší ale hodinky stejné a v práci také před 6:00) tak to ma byt:-)
swa Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 swa, perfekt, ty jsou, vidím správně stříbrný datumový věnec? Já myslel, že mám nějaký aftermarket... Díky, je stříbrný a mělo by to být OK .
villain83 Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 Dnešní přírůstekLíbí se mi, hezky!
Dokusan Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 Líbí se mi, hezky! Díky, škoda, že neumím udělat lepší foto....
leebauer Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 Dnešní přírůstekZase něco jinýho-hezkýho. A co to letadlo, neobtiskne se do ruky?
Dokusan Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 Vůbec, je to v takovém zapištěném kruhu, zkusím to vyfotit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
leebauer Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 (upraveno) Dík, vypadá to docela dobře. A zase ten můj oblíbený zvar korunky.Nevím zda je to praktické, ale mě se to hrozně líbí. Upraveno 12. července 2017 uživatelem leebauer
Akam Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 Casio Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AKUC Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 Dnešní přírůstektak gratulujem , bola to dobrá akcia, pekné chrona
Doporučené příspěvky