KAL Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Safíry už jsem měl a jiskra nepřeskočila, teď zkouším plasťáky Velký plus má nový typ tahu, nevím jak, ale u tohoto, nemusím kupovat půldílek na doladění, prostě to sedí... Sedí Ti perfektně!
tano Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 (upraveno) Decka zdravi z Prahy vsechny Upraveno 26. července 2017 uživatelem tano
Návštěvník cecil Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Poslední dobou jen tyto a čím dálnvíce jsem od RT nadšen s dobře udělanýma hodinkama a s nádherným ciferníkem.Navíc prakticky s chronometricky přesným chodem.Momentalně na Ammo strap se krásnou sponou od Helberg.
baza Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Dnes nový přírůstek, IWC PILOT'S WATCH MARK XVIII.
ava Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Poslední dobou jen tyto a čím dálnvíce jsem od RT nadšen s dobře udělanýma hodinkama a s nádherným ciferníkem.Navíc prakticky s chronometricky přesným chodem.Momentalně na Ammo strap se krásnou sponou od Helberg.Dobrá volba hodinek i doutníků- Tabak Especial mám rád.
Kid_A Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Dnes nový přírůstek, IWC PILOT'S WATCH MARK XVIII. IMG_2808.JPG krasa:-)) tak dej neco do chlubirny. Jsou tu imho jediny:-))
StefanM Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 (upraveno) Ten pocit, keď kupujete podľa inzerátu hodinky na lietacku a prídu super potápky s najlepšou lunetou akú ste kedy mali v rukách v stave prakticky nových hodiniek. Pre mna prekvapenie roka. Upraveno 26. července 2017 uživatelem StefanM
AKUC Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Decka zdravi z Prahy vsechnyTANO veľmi pekné foto, D-čka máš skvelé Poslední dobou jen tyto a čím dálnvíce jsem od RT nadšen s dobře udělanýma hodinkama a s nádherným ciferníkem.Navíc prakticky s chronometricky přesným chodem.Momentalně na Ammo strap se krásnou sponou od Helberg.veľmi pekné RT a sadne im aj ten remeň, klobúk dole Dnes nový přírůstek, IWC PILOT'S WATCH MARK XVIII.IMG_2808.JPGgratulujem tomu sa hovorí pán pilot a na tahu obzvlášť peknééé
kuncák7 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Dnes za slusnaka a mimo obvyklou znacku
tano Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 AKUC: dikes chlape, ja se tesim na Tve vosi me oblibene
Svatoslav Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Decka zdravi z Prahy vsechnyZdravím Déčka od Brna. Ty tvoje poznávací fotky Prahy se mi líbí. Udělal jsi dobře, že jsi lidi z ulice vyhnal, jen by tam překáželi.
Harwey Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 AKUC: dikes chlape, ja se tesim na Tve vosi me oblibeneAKUC: ano, kedy su na rade Davosy?
M@chino Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Blnr na gumě jsou nej....Sent from my iPhone using Tapatalkano ... oboje hodinky jsou fajn ... u nás 777 a mesh a také letní foto ...
AKUC Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 AKUC: dikes chlape, ja se tesim na Tve vosi me oblibene AKUC: ano, kedy su na rade Davosy? vďaka páni, práve sú na rade
tano Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 (upraveno) Svatoslav: to potesi od chlapa, co dela skvele fotky. Mel jsem napad, k tem fotkam pripojit nejaky komentar, ale nevim. Fakt je ten, ze Prahu znam velice dobre a nejen tu cast pro turisty. Asi by se to sem nehodilo .Je to obtizne v toto rocni obdobi vyfotit neco s minimem turistu. Proto se ted vyhybam Naplapce, jak cert krizi AKUC: vyborne! Moc se mi libi Upraveno 26. července 2017 uživatelem tano
Svatoslav Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Svatoslav: to potesi od chlapa, co dela skvele fotky. Mel jsem napad, k tem fotkam pripojit nejaky komentar, ale nevim. Fakt je ten, ze Prahu znam velice dobre a nejen tu cast pro turisty. Asi by se to sem nehodilo .Je to obtizne v toto rocni obdobi vyfotit neco s minimem turistu. Proto se ted vyhybam Naplapce, jak cert krizi AKUC: vyborne! Moc se mi libi Děkuji tano, ale myslím, že jsou zde jinší mistři.AKUC, ty Davosa se mi hodně líbí i ten tah. Jeden dotaz prosím, ty jsi založil vlákno Steinhart Bronze, máš je?
Doporučené příspěvky