Kid_A Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Dneska slavnostně . Vždycky mě překvapí # jak jsou hlasité... 3CBE6A19-CDCB-4C8F-A048-E0E0D4DF0E5E.jpeg ano, moc pekne
Kid_A Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Kid_A: moc hezke! Nova akvizice? rychla akvizice. Uvidime, zda i moudra:))
vietor007 Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Dnes potapac Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Furt upatlaný... (Dorazil origo Vulcain beige alligator, k černýmu co mám. Sice jsem s ním počítal na léto, ale prubnout jsem ho musel ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Furt upatlaný... (Dorazil origo Vulcain beige alligator, k černýmu co mám. Sice jsem s ním počítal na léto, ale prubnout jsem ho musel ) vulcain croco beige4a.jpg wow, nadhernej aligator. Radej se nebudu ptat na cenu:-))
martar Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Neptej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Zajímavý řemen jsi jim vybral, Martine. A o věčné upatlanosti bych mohl vyprávět hodiny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Prej "zajímavej výběr" Vojto, já si vloni v létě zvyknul nosit světlý řemeny na Moonech a TinTinech, vcelku to ladí i k mýmu šatníku. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/100206-na-čem-máte-své-speedmastery/?p=1948041 Ale samozřejmě černej aligator je klasika a sedne k nim nejlíp - taky je na něm většinu času nosím...
nividic Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Sem asi prisel o hodinovou rucku, koukam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Prej "zajímavej výběr" Vojto, já si vloni v létě zvyknul nosit světlý řemeny na Moonech a TinTinech, vcelku to ladí i k mýmu šatníku. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/100206-na-čem-máte-své-speedmastery/?p=1948041 Ale samozřejmě černej aligator je klasika a sedne k nim nejlíp - taky je na něm většinu času nosím... No, vždyť mně se ten řemen na nich vážně líbí. Je zajímavý (žádná masovka), což ostatně nejsou ani tvoje Vulcainy, a tvoří spolu pěkný komplet.
Jupiter7 Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Hamilton.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 MM Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bedja Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Prostě B.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Taky B.. jako Bicolor:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Ty mají taky pěkně dlouhý nožky, jako ta Damaska?
Micey Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Neni to tak hrozny.. ale cely jsou celkem velky, zlatejch 36:)
Doporučené příspěvky