Vit Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Od té doby, co je mám, tak zatím nic jiného nenosím
stando Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 ...po dlhom case som ich zobudil zo SLEEP modu
Horhe Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Já mám dneska digi za třistapádlo hehe:)
XXXfazerXXX Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 ¨ fazer nezlob mě ! PIJES PIVO A TAHAS VOMEGY?Neverim,ses pouze smyslena-jako Majka z Gurunu,Sest ran do klobouku,Bakalari a SukFuj
pete Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Teď nic. Přijdu domů a sundávám hodinky
spiderer Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Tak uz je mam konecne zpatky, ty 4 dny bez nich byly krusny Navic jsem od pana Mestky dostal i cestovni pouzdro Breitling, ktery mi udelalo radost a mame razitko v knizecce + zasobu starych tesneni a korunku
Návštěvník Tada Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Astronauty jako každý týden touhle dobou...
XXXfazerXXX Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 (upraveno) koukám si tak do klína co že mi to dnes k džínám zdobí rukukoukam ti tak do klina co ze se nestavis za nama na srazu,kdyz mas tak peknou ruku..................u manzela ci pritele si to jednoduse zduvodnis.Velka cast nasi bunky jsou neskodni opilci,nekolik homosexualu,jeden vegan a prazskej metrous s vagabundem Upraveno 4. května 2010 uživatelem xxxxxfazerxxxxx
verta Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Velka cast nasi bunky jsou neskodni opilci,nekolik homosexualu,jeden vegan a prazskej metrous s vagabundem a ty patříš mezi který z týhle skupiny?
Dantechno Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 a ty patříš mezi který z týhle skupiny? Von je ozralej homosexual co se voblika jak vagabund.
XXXfazerXXX Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 (upraveno) a ty patříš mezi který z týhle skupiny? ja sem skorobuzna -jeste nejsem definitivne rozhodlej-a kazdopadne opilec................edit-koukam,ze mne te SKOROPES predbeh Upraveno 4. května 2010 uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Bert Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Krásný vintage Rolády. Od včerejška se s nima mazlím.
Doporučené příspěvky