Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Dva letošní "designové" úlovky z Itálie pro radost. V bílém provedení masivní Nautica zakoupená v turistickém centru za dvojnásobnou cenu než na netu, nicméně na netu již k nesehnání. V černé barvě pak hodinky Markiaro s vychytávkou v podobě čili papričky, jako talisman.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Mike-72
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

SEJKA

A sakra, teď si mi připomněl, že musím k hodináři! Jedny Seika vyzvednout z opravy druhé nechat opravit. Jsou to perfektí hodinky pro drsné zácházení, ale občas to odnesou :D

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 5
Odkaz ke komentáři

A sakra, teď si mi připomněl, že musím k hodináři! Jedny Seika vyzvednout z opravy druhé nechat opravit. Jsou to perfektí hodinky pro drsné zácházení, ale občas to odnesou :D

:) To mi připomíná jak jedna kamarádka říkala: "Venku se mrouskaly kočky, tak jsem si vzpomněla, že si musím vzít antikoncepční piluli..."

Jinak Sejka nešetřím, grandy negrandy, je to kvarc, i když termokompenzovaný, tak dostávaj zabrat - myeverydaywatch

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

:) To mi připomíná jak jedna kamarádka říkala: "Venku se mrouskaly kočky, tak jsem si vzpomněla, že si musím vzít antikoncepční piluli..."

Jinak Sejka nešetřím, grandy negrandy, je to kvarc, i když termokompenzovaný, tak dostávaj zabrat - myeverydaywatch

No já seika nosím jen na sport, diversky dostaly takovou ránu, že jim uletěla luneta, jsou jinak ale v pohodě...

A včera jsem při střelbě asi zabil prim sport I - šly přesně a dneska už přesně nejdou :(

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 5
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

V obou větách mluvíš o své jízdě autem? :)

Ne :) Diversky jsem zabil při pádu z koně a Igeny jsem zabil včera na střelnici - pár ran z 9x19mm, pár ran 9x17mm a dva zásobníky z Glocku .40 SW... Nějak se to těm Igenům nelíbilo :(

• Hlasovat proti 4
Odkaz ke komentáři

poslední týden tohle

a dneska tohle... Maroshku pozdrav z Lysé Hory, budu tě muset vzít sebou :)

Odkaz ke komentáři

poslední týden tohle

a dneska tohle... Maroshku pozdrav z Lysé Hory, budu tě muset vzít sebou Posted Image

Kdo Tě tam vyvezl nahoru?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...