Ohm-Aztec Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 Dnes mě vybrali za telefonování za jízdy... Jsem zvědavej, kdy začne PČR hlídat i focení hodinek za jízdy.
IzTaPa Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 (upraveno) Dnes mě vybrali za telefonování za jízdy... Jsem zvědavej, kdy začne PČR hlídat i focení hodinek za jízdy. Na skoleni ridicu nam rikali, ze zakon mluvi o pouzivani pristroje behem rizeni, nikoliv specificky o telefonovani Upraveno 7. března 2013 uživatelem IzTaPa
Kalifx Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 Na chvilku odpočinek od béček... A konkrétně dnes při zajímavé rešerši stránek výrobců spodního prádla
instant Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 shag, instant, hosi, na vasi rukach vypadaj ty hovada jako na my primky.. s vama bych se fakt nechtel dostat do krizku ...to je zakrivenim objektivu No,konečně.Bomba,gratulace! dakujeme. pozeram ze s kolegom mame uz zladene aj nakupne cykly - jak zenske v jednej kancelarii - hehe Neblazni... tak tak, my sme medvedici - len nas krmit a hladkat. ja viem aj na motorke jazdit s rozpazenymi rukami ked treba Oni jsou nějaký menší,nebo se mi to zdá?Možná by na mojí ruce(17) vypadaly větší ale pozeram na tu Shagovu tlapku, pripomina mi to elefantenleder z panatimu tak este jedna zo vcera - prve Seika s Windows..
Ohm-Aztec Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 Na skoleni ridicu nam rikali, ze zakon mluvi o pouzivani pristroje behem rizeni, nikoliv specificky o telefonovani No na bloku je napsáno, že: "řidič porušil ust. par. 7 odst. 1. písm. c) zák. č. 361/2000 sb. tím, že za jízdy držel mobilní telefon v ruce u hlavy..." Takže je pravda, že o telefonování není řeč...
shag Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 ale pozeram na tu Shagovu tlapku, pripomina mi to elefantenleder z panatimu
groula Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 No na bloku je napsáno, že: "řidič porušil ust. par. 7 odst. 1. písm. c) zák. č. 361/2000 sb. tím, že za jízdy držel mobilní telefon v ruce u hlavy..." Takže je pravda, že o telefonování není řeč... já si hlavně myslim, že když můžu mít na ruce brajtle za spousta peněz, tak si můžu koupit modrozubový handsfree za 400 ,-
Ohm-Aztec Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 já si hlavně myslim, že když můžu mít na ruce brajtle za spousta peněz, tak si můžu koupit modrozubový handsfree za 400 ,- To bych pak ale přišel o všechen ten adrenalin...
gerhard Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 Medzi knihami, sójové machiatto, kľudná chvíľka na Chronomagu :-)
sect Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 Je to sice pár dní zpátky, ale na ruce pořád to samé. Myslím že ještě na dlouhou dobu mám vystaráno .
IzTaPa Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 Je to sice pár dní zpátky, ale na ruce pořád to samé. Myslím že ještě na dlouhou dobu mám vystaráno . nikdy bych nerekl, ze Sinn bude hadr sluset... ale jo, padne jak ulity...
jankoxxx Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 no parada, chceme viac fotiek !! bude
IzTaPa Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 (upraveno) furt to samý A katamaran kotvi kde? Upraveno 7. března 2013 uživatelem IzTaPa
grey Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 nikdy bych nerekl, ze Sinn bude hadr sluset... ale jo, padne jak ulity... Na hadru vypadaj právě úplně skvěle
Doporučené příspěvky