Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno (upraveno)

Dnes mě vybrali za telefonování za jízdy... Jsem zvědavej, kdy začne PČR hlídat i focení hodinek za jízdy.

Na skoleni ridicu nam rikali, ze zakon mluvi o pouzivani pristroje behem rizeni, nikoliv specificky o telefonovani :(

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno

shag, instant, hosi, na vasi rukach vypadaj ty hovada jako na my primky.. s vama bych se fakt nechtel dostat do krizku :)

...to je zakrivenim objektivu :)

No,konečně.

Bomba,gratulace!

dakujeme. pozeram ze s kolegom mame uz zladene aj nakupne cykly - jak zenske v jednej kancelarii - hehe

Neblazni... :smile_anim:

post-9929-091714000 1362606762.jpg

tak tak, my sme medvedici - len nas krmit a hladkat. ja viem aj na motorke jazdit s rozpazenymi rukami ked treba

Oni jsou nějaký menší,nebo se mi to zdá?

Možná by na mojí ruce(17) vypadaly větší :D

ale pozeram na tu Shagovu tlapku, pripomina mi to elefantenleder z panatimu

tak este jedna zo vcera - prve Seika s Windows..

post-4112-078922800 1362659266.jpg

Odesláno

Na skoleni ridicu nam rikali, ze zakon mluvi o pouzivani pristroje behem rizeni, nikoliv specificky o telefonovani :(

No na bloku je napsáno, že: "řidič porušil ust. par. 7 odst. 1. písm. c) zák. č. 361/2000 sb. tím, že za jízdy držel mobilní telefon v ruce u hlavy..." Takže je pravda, že o telefonování není řeč...

Odesláno

No na bloku je napsáno, že: "řidič porušil ust. par. 7 odst. 1. písm. c) zák. č. 361/2000 sb. tím, že za jízdy držel mobilní telefon v ruce u hlavy..." Takže je pravda, že o telefonování není řeč...

já si hlavně myslim, že když můžu mít na ruce brajtle za spousta peněz, tak si můžu koupit modrozubový handsfree za 400 ,- :D

Odesláno

Je to sice pár dní zpátky, ale na ruce pořád to samé. Myslím že ještě na dlouhou dobu mám vystaráno :thumbsup_anim: .

post-11054-086115900 1362664985.jpg

nikdy bych nerekl, ze Sinn bude hadr sluset... ale jo, padne jak ulity...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...