Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

To jsou mi nějaký elitářský chuťovky biggrin.gif Jsem rád, že jsem správně trefil ty špagety na al dente, to je základ. Papričku si k tomu zítra beru s sebou v lahvičce whistle.gif

Odesláno
  V 22. 1. 2013 v 23:23, Filip.J napsal:

To jsou mi nějaký elitářský chuťovky biggrin.gif Jsem rád, že jsem správně trefil ty špagety na al dente, to je základ. Papričku si k tomu zítra beru s sebou v lahvičce whistle.gif

vyhod cibuli, tluce se s bazalkou. a bud tam dej maslo nebo olej - oboje se taky tluce... a kdyby's pridal piniove orechy a parmezan nebo grana padano, muzes si udelat rovnou pesto :) a nebo zkus jenom maslo a salvej... ;-)

Odesláno

Já jsem se po včerejších infarktových stavech v práci rozhodl nebrat se dnes až tak vážně a vytáhl jsem jeden 5 let starej úlet gora.gif

post-18925-044349000 1358925385.jpg

Odesláno (upraveno)

Z té fotky to nejde poznat :-(Ale je to jednoduchý. První sloupec LEDek ukazuje hodiny, ostatních 5 sloupců jsou minuty. Rozsvítíš, mrkneš na hodiny (na levým okraji jsou čísla), pak mrkneš kolik máš celých řádků minut (opět na pravým okraji čísla) a příčteš 1-4 minuty v neúplným řádku. Dá se rychle zvyknout, ale prudí mě, že jsem zvyklej po hodinkách pořád pomrkávat kolik je a tady se musí mačkat čudlík, jinak by to vycuclo baterky. Navíc - zkus si na poradě vedení co 5 minut rozsvěcovat tohle peklo goof.gif

V 23. 1. 2013 v 7:55, Georgeisin napsal:

No Ty vole, ty sou :clap:. Jak se z toho odečítá čas? Máš na nich 06:35? Jen můj první nástřel.

Upraveno uživatelem Stuclik
Návštěvník dlubix
Odesláno (upraveno)

Hodinky mě už tak nejak pustily, takže stále jen tyto obyč suby.

Upraveno uživatelem dlubix
Odesláno
  V 23. 1. 2013 v 7:17, Stuclik napsal:

Já jsem se po včerejších infarktových stavech v práci rozhodl nebrat se dnes až tak vážně a vytáhl jsem jeden 5 let starej úlet gora.gif

post-18925-044349000 1358925385.jpg

Tak když digitálky, tak tyhle smile_anim.gif

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...