StanoBare Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 (upraveno) Těmto hodinkám to prostě sluší všude. A tobě dávám plus za příkladný plnění funkce "Taťkapomy" tatkopoma je nevyhnutna! Nielen ze sa deti dostanu opat na kopec, ale hlavne tatka nezmrzne! Co boli teploty pod -11C clovek aj sam od seba sa k tomu ponukne K Breintlingom: su skutocne pekne, stale bojujem s ich tvarom lunety...ale inak font cislic, velkosti sa mi viac pacia ako u Fortis Marinemaster. Upraveno 2. ledna 2011 uživatelem StanoBare
flagolo Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 tatkopoma je nevyhnutna! Nielen ze sa deti dostanu opat na kopec, ale hlavne tatka nezmrzne! Co boli teploty pod -11C clovek aj sam od seba sa k tomu ponukne K Breintlingom: su skutocne pekne, stale bojujem s ich tvarom lunety...ale inak font cislic, velkosti sa mi viac pacia ako u Fortis Marinemaster. Taťkopoma je super výraz, díky pánové za něj Prcek se dostane nahoru, taťka zahřeje a po tom vánočním obžerství je každej pohyb dobrej K Breitlingům, bál jsem se velikosti, tloušťky... A oni přitom i na mojí skoro dětský ruce sedí jako ulitý. Z tohohle Breitlovýho klubu už mě jen tak nedostanete
šíma Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 (upraveno) Chronoštajny na tahu. Impozantní prostředek osobní obrany, hmotnost 215 gr. Pro mě mají opravdu koule, jen antireflex zůstal bohužel pouze na papíře... Upraveno 3. ledna 2011 uživatelem šíma
spineshank Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 Rozbity rolady. no není to krásnej pohled,co se stalo:?
NIGHTinGALE Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 Co mi Ježíšek přinesl novou kuchyni, tak jsem nesundal z ruky Corum Bubble Bat a to doma hodinky normálně nenosím. Perfektně barevně ladí s tou žulou okolo; ty temné odstíny mě uklidňují, užívám si je.
skalis Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 no není to krásnej pohled,co se stalo:? Spadly mi v koupelne na kachlicky, myslel jsem, ze je po nich. Momentalne si pinkam s obema ceskymi Rolex AD a Habanem ve Vidni (do Vidne jedu mimo jine v patek) ohledne objednani skla a pak pujdou k mechanovi, protoze se zmenil chod z -8s/d na +6s/d, tak aby na ne mrkl. Uprimne jsou ty hodinky pohledove uplne ok, cekal jsem mnohem horsi stav. To plexi asi docela pohltilo energii narazu, na pouzdre neni vubec nic a snad i ten strojek bude ok (myslim, ze se jen pri narazu mohlo nepatrne pohnout voditko vlasku, nebo se tim aspon uklidnuju).
Frantik Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 (upraveno) Spadly mi v koupelne na kachlicky, myslel jsem, ze je po nich. Momentalne si pinkam s obema ceskymi Rolex AD a Habanem ve Vidni (do Vidne jedu mimo jine v patek) ohledne objednani skla a pak pujdou k mechanovi, protoze se zmenil chod z -8s/d na +6s/d, tak aby na ne mrkl. Uprimne jsou ty hodinky pohledove uplne ok, cekal jsem mnohem horsi stav. To plexi asi docela pohltilo energii narazu, na pouzdre neni vubec nic a snad i ten strojek bude ok (myslim, ze se jen pri narazu mohlo nepatrne pohnout voditko vlasku, nebo se tim aspon uklidnuju). Ufff, tak drzim palce, at to není nic vazneho pro hodinky i pro penezenku Upraveno 3. ledna 2011 uživatelem Frantik
NIGHTinGALE Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 Honzo, tak to se jim chod změnil k lepšímu, ne? Zkus je pustit ještě jednou, třeba je vyladíš na nulu Ne, sorry, to byl blbej fór, cítím s tebou. Mně spadly hodinky jen jednou, nic se jim, zaplaťsatan, nestalo, ale celej den jsem je pak nervózně sledoval a hledal případné problémy. Tak ať jsou ty tvoje v pořádku.
sureshot Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 strasny ulet ale pacia sa mi cim dalej tym viac Co mi Ježíšek přinesl novou kuchyni, tak jsem nesundal z ruky Corum Bubble Bat a to doma hodinky normálně nenosím. Perfektně barevně ladí s tou žulou okolo; ty temné odstíny mě uklidňují, užívám si je.
spineshank Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 Spadly mi v koupelne na kachlicky, myslel jsem, ze je po nich. Momentalne si pinkam s obema ceskymi Rolex AD a Habanem ve Vidni (do Vidne jedu mimo jine v patek) ohledne objednani skla a pak pujdou k mechanovi, protoze se zmenil chod z -8s/d na +6s/d, tak aby na ne mrkl. Uprimne jsou ty hodinky pohledove uplne ok, cekal jsem mnohem horsi stav. To plexi asi docela pohltilo energii narazu, na pouzdre neni vubec nic a snad i ten strojek bude ok (myslim, ze se jen pri narazu mohlo nepatrne pohnout voditko vlasku, nebo se tim aspon uklidnuju). no držím palce ať je vše ok a stojí to co nejmíň.....docela by mě zajímalo kolik tisíc bude stát to nové sklíčko ale
NIGHTinGALE Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 strasny ulet ale pacia sa mi cim dalej tym viac Děkuju Ale naživo to není až takový úlet; každý, kdo je viděl, byl překvapen, jak jsou střízlivé (jasně, to střízlivé je značně relativní a je to vztaženo k tomu, že se čekala mnohem větší divočina).
skalis Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 (upraveno) no držím palce ať je vše ok a stojí to co nejmíň.....docela by mě zajímalo kolik tisíc bude stát to nové sklíčko ale Panove (spineshak, Frantik, NiG), diky za podporu. NIGu, to bych mozna mohl zkusit, treba pak pujdou na nulu . Sklo neni zas tak strasna polozka, je to par stokorun. Jeste dojednavam s Vidni, jestli mi prodaji jen samotne sklo bez prace (vzhledem k tomu, ze mi ho i na dotaz samostatne nacenili, tak mozna i jo, i kdyz by me to prekvapilo), protoze stejne je bude mechano komplet rozdelavat (budu chtit i prelestit lunetu), takze prace by se delala zbytecne nadvakrat. Jeste se rozhodnu, az mi napisou z Vidne. Precijen jsem u nich uz nakupoval a ted tam pojedu, ale tentokrat premyslim i nad Carollinem, uvidim i podle dodaci doby. Upraveno 3. ledna 2011 uživatelem skalis
FiXilVer Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 po uz len toto Co to je? plch skrizeny s prerastenym skreckom? Je to genialne!
sureshot Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 činčila Co to je? plch skrizeny s prerastenym skreckom? Je to genialne!
FiXilVer Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 činčila a posledna otazka: ono ti to beha volne po byte ako trebars macka, alebo je to v klietke a von to vyberas len na "hranie"? diky
onney Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 (upraveno) Teď právě nemám žádné, ale před chvílí jsem si projel fotky z 31.12. Slavili jsme na horách a v zahradním domku se mimo popíjení a pojídání nakládaných sýrů a tataráku i udilo. Na uzení jedině Géčka :-) Upraveno 4. ledna 2011 uživatelem onney
XXXfazerXXX Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 (upraveno) Co mi Ježíšek přinesl novou kuchyni, tak jsem nesundal z ruky Corum Bubble Bat a to doma hodinky normálně nenosím. Perfektně barevně ladí s tou žulou okolo; ty temné odstíny mě uklidňují, užívám si je. Ahoj Majkle...mile mi prekvapuje,kolik mame spolecneho...Jezisek i nam nadelil novou kuchyn,ale trosku mi udivuje,ze u vas ve VycpanymKrokodylove se pomnikovy material bezne pouziva na kuchynske desky?.......pokud ano,mel si napsat.Pri kopani s Premou,sme ti mohli nakej matros ulejt....EDIT-mozna si udelal spravnou volbu-az to s tebou flakne,muzou te doma,v ramci uspor,nasypat do suplete a vysledek bude stejnej jako na krchove-budes mit nad sebou nelestenou stranu zulovy desky Upraveno 4. ledna 2011 uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Doporučené příspěvky