Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno (upraveno)

Těmto hodinkám to prostě sluší všude. A tobě dávám plus za příkladný plnění funkce "Taťkapomy"

tatkopoma je nevyhnutna! Nielen ze sa deti dostanu opat na kopec, ale hlavne tatka nezmrzne! Co boli teploty pod -11C clovek aj sam od seba sa k tomu ponukne :)

K Breintlingom: su skutocne pekne, stale bojujem s ich tvarom lunety...ale inak font cislic, velkosti sa mi viac pacia ako u Fortis Marinemaster.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

tatkopoma je nevyhnutna! Nielen ze sa deti dostanu opat na kopec, ale hlavne tatka nezmrzne! Co boli teploty pod -11C clovek aj sam od seba sa k tomu ponukne :)

K Breintlingom: su skutocne pekne, stale bojujem s ich tvarom lunety...ale inak font cislic, velkosti sa mi viac pacia ako u Fortis Marinemaster.

Taťkopoma je super výraz, díky pánové za něj :D Prcek se dostane nahoru, taťka zahřeje a po tom vánočním obžerství je každej pohyb dobrej :whip:

K Breitlingům, bál jsem se velikosti, tloušťky... A oni přitom i na mojí skoro dětský ruce sedí jako ulitý. Z tohohle Breitlovýho klubu už mě jen tak nedostanete :clap:

Odesláno (upraveno)

Chronoštajny na tahu. Impozantní prostředek osobní obrany, hmotnost 215 gr. Pro mě mají opravdu koule, jen antireflex zůstal bohužel pouze na papíře...

post-987-091858200 1294057565.jpg

Upraveno uživatelem šíma
Odesláno

Co mi Ježíšek přinesl novou kuchyni, tak jsem nesundal z ruky Corum Bubble Bat a to doma hodinky normálně nenosím. Perfektně barevně ladí s tou žulou okolo; ty temné odstíny mě uklidňují, užívám si je.

post-1118-095056300 1294060608.jpg

Odesláno

no není to krásnej pohled,co se stalo:?

Spadly mi v koupelne na kachlicky, myslel jsem, ze je po nich. Momentalne si pinkam s obema ceskymi Rolex AD a Habanem ve Vidni (do Vidne jedu mimo jine v patek) ohledne objednani skla a pak pujdou k mechanovi, protoze se zmenil chod z -8s/d na +6s/d, tak aby na ne mrkl. Uprimne jsou ty hodinky pohledove uplne ok, cekal jsem mnohem horsi stav. To plexi asi docela pohltilo energii narazu, na pouzdre neni vubec nic a snad i ten strojek bude ok (myslim, ze se jen pri narazu mohlo nepatrne pohnout voditko vlasku, nebo se tim aspon uklidnuju).
Odesláno (upraveno)

Spadly mi v koupelne na kachlicky, myslel jsem, ze je po nich. Momentalne si pinkam s obema ceskymi Rolex AD a Habanem ve Vidni (do Vidne jedu mimo jine v patek) ohledne objednani skla a pak pujdou k mechanovi, protoze se zmenil chod z -8s/d na +6s/d, tak aby na ne mrkl. Uprimne jsou ty hodinky pohledove uplne ok, cekal jsem mnohem horsi stav. To plexi asi docela pohltilo energii narazu, na pouzdre neni vubec nic a snad i ten strojek bude ok (myslim, ze se jen pri narazu mohlo nepatrne pohnout voditko vlasku, nebo se tim aspon uklidnuju).

Ufff, tak drzim palce, at to není nic vazneho pro hodinky i pro penezenku Posted Image Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Honzo, tak to se jim chod změnil k lepšímu, ne? Zkus je pustit ještě jednou, třeba je vyladíš na nulu :)

Ne, sorry, to byl blbej fór, cítím s tebou. Mně spadly hodinky jen jednou, nic se jim, zaplaťsatan, nestalo, ale celej den jsem je pak nervózně sledoval a hledal případné problémy. Tak ať jsou ty tvoje v pořádku.

Odesláno

strasny ulet :) ale pacia sa mi cim dalej tym viac ;)

Co mi Ježíšek přinesl novou kuchyni, tak jsem nesundal z ruky Corum Bubble Bat a to doma hodinky normálně nenosím. Perfektně barevně ladí s tou žulou okolo; ty temné odstíny mě uklidňují, užívám si je.

Odesláno

no držím palce ať je vše ok a stojí to co nejmíň.....docela by mě zajímalo kolik tisíc bude stát to nové sklíčko ale

Odesláno

strasny ulet :) ale pacia sa mi cim dalej tym viac ;)

Děkuju :)

Ale naživo to není až takový úlet; každý, kdo je viděl, byl překvapen, jak jsou střízlivé (jasně, to střízlivé je značně relativní a je to vztaženo k tomu, že se čekala mnohem větší divočina).

Odesláno (upraveno)

no držím palce ať je vše ok a stojí to co nejmíň.....docela by mě zajímalo kolik tisíc bude stát to nové sklíčko ale

Panove (spineshak, Frantik, NiG), diky za podporu. NIGu, to bych mozna mohl zkusit, treba pak pujdou na nulu :). Sklo neni zas tak strasna polozka, je to par stokorun. Jeste dojednavam s Vidni, jestli mi prodaji jen samotne sklo bez prace (vzhledem k tomu, ze mi ho i na dotaz samostatne nacenili, tak mozna i jo, i kdyz by me to prekvapilo), protoze stejne je bude mechano komplet rozdelavat (budu chtit i prelestit lunetu), takze prace by se delala zbytecne nadvakrat. Jeste se rozhodnu, az mi napisou z Vidne. Precijen jsem u nich uz nakupoval a ted tam pojedu, ale tentokrat premyslim i nad Carollinem, uvidim i podle dodaci doby. Upraveno uživatelem skalis
Odesláno (upraveno)

Teď právě nemám žádné, ale před chvílí jsem si projel fotky z 31.12. Slavili jsme na horách a v zahradním domku se mimo popíjení a pojídání nakládaných sýrů a tataráku i udilo. Na uzení jedině Géčka :-)

post-8871-095488100 1294137818.jpg

Upraveno uživatelem onney
Odesláno (upraveno)

Ahoj Majkle...mile mi prekvapuje,kolik mame spolecneho...Jezisek i nam nadelil novou kuchyn,ale trosku mi udivuje,ze u vas ve VycpanymKrokodylove se pomnikovy material bezne pouziva na kuchynske desky?.......pokud ano,mel si napsat.Pri kopani s Premou,sme ti mohli nakej matros ulejt....EDIT-mozna si udelal spravnou volbu-az to s tebou flakne,muzou te doma,v ramci uspor,nasypat do suplete a vysledek bude stejnej jako na krchove-budes mit nad sebou nelestenou stranu zulovy desky

post-4087-041586300 1294138122.jpg

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...