sureshot Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 kua fazer ty si jaky divoch, asi si zacnem tie tvoje prispevky zapisovat do dennika.
Chorche Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 kua fazer ty si jaky divoch, asi si zacnem tie tvoje prispevky zapisovat do dennika. To bys mohl za chvíli vydat knihu
Jay Doll Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 qua fazer ty si jaky divoch, asi si zacnem tie tvoje prispevky zapisovat do dennika. Ty příspěvky se nadaj číst, bo tam není diakritika a pan xxx taky neumí používat pomlčky. Asi je budu mazat...
stopa99 Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 stopa: to jsou LV s jinou lunetou ? presne...tak...trocha tuning...
instant Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Ty příspěvky se nadaj číst, bo tam není diakritika a pan xxx taky neumí používat pomlčky. Asi je budu mazat... ja som mal pocit ze ty slovencinu zvladas lavou zadnou.. /ironie/
XXXfazerXXX Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Ty příspěvky se nadaj číst, bo tam není diakritika a pan xxx taky neumí používat pomlčky. Asi je budu mazat... Ty si taky...nadaj číst...kvuli tobe,si vezmu vecer plaveckovy spodky a motejla
instant Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 ja som mal pocit ze ty slovencinu zvladas lavou zadnou.. /ironie/ Jay Doll: uz som pochopil ze som ta povodne nepochopil.. som nepredpokladal ze by si reagoval na fazera ))
NIGHTinGALE Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Ahoj Majkle...mile mi prekvapuje,kolik mame spolecneho... Ahoj Dando, společného nemáme zhola nic. Stačí se jen podívat na naše ruce. Já ji mám krásnou a elegantní, kdežto ta tvoje... škoda mluvit. A s hodinkami je to podobné - já mám krásné elegantní Corum, kdežto ty máš Brajtlingeny z Aukra. Fuj, hnus, hned bych ti dal banána (ani se neptej kam). Navíc jsem i chytrý a spořivý, protože ta deska a obklad stěny byly zadarmo. Stavil jsem se pro ně na ústředním hřbitově. Pan Dežo Lakatoš tam totiž má (či spíše měl) krásný pomník. P.S.: Ale stejně tě mám rád, ty kluku jeden ušatej
Pavel K. Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 To je skoro jak mobil s výměnnými barevnými kryty
sect Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 (upraveno) Dneska Trasery edit: zapomněl jsem na fotku...... Upraveno 4. ledna 2011 uživatelem sect
XXXfazerXXX Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Ahoj Dando, společného nemáme zhola nic. Stačí se jen podívat na naše ruce. Já ji mám krásnou a elegantní, kdežto ta tvoje... škoda mluvit. A s hodinkami je to podobné - já mám krásné elegantní Corum, kdežto ty máš Brajtlingeny z Aukra. Fuj, hnus, hned bych ti dal banána (ani se neptej kam). Navíc jsem i chytrý a spořivý, protože ta deska a obklad stěny byly zadarmo. Stavil jsem se pro ně na ústředním hřbitově. Pan Dežo Lakatoš tam totiž má (či spíše měl) krásný pomník. P.S.: Ale stejně tě mám rád, ty kluku jeden ušatej Právě jsem si ve své nové kuchyni na kameni Sivakasi připravoval nakládané balkánské papričky,když jsem zahlédl tvou drzou odpověd.Tvoje láska patrně mylně pramení z posledního našeho polibku.Promin,ale nechtěl jsem v tobě vzbudit marné naděje.Jinak pokud ty máš krásnou a elegantní ruku,tak já mam umělý štyrky kozy.Tvá chlupatost prozrazuje bližší kontakt v mimulém století některého předka s LAMOU a tvé naběhlé žíly svedčí o tom,že se ti brzo šlajfne hercna a bude po špílu.Pokud se hodinek týče,srovnáváš samozřejmě nesrovnatelné.Překrásný výtvor firmy Breitling s prehledným,skvostně propracovaným ciferníkem s jedním z nelepších(vlastních)strojku srovnávat s neznámou firmickou(puvodně na rybářské potřeby) nazyvanou Corum s voptiskem netopejra ve prostřed ciferníku je naprosto irelevantní a více než-li troufalé.Omluvou ti budiž to,že tvuj život na malé vísce zvané Brno,ti nepřínáší dostatek příležitostí,setkat se s výrobky poněkud vyšši kvality.
tombed Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 činčila je to kluk? tvoje činčila a moje čivava...čivačila, takový tvoreček tu ještě nebyl
Návštěvník Tada Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Nefoť a uč se. Bohužel, tyhle přednášky jsou takové sr..., že mozek přestane vnímat už po 30 vteřinách.
sureshot Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 mas pre mna nejaky konkretny navrh? je to Dorotka, ale čivačila experiment by nemusel dopadnut dobre. je to kluk? tvoje činčila a moje čivava...čivačila, takový tvoreček tu ještě nebyl
Doporučené příspěvky