Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

qua fazer ty si jaky divoch, asi si zacnem tie tvoje prispevky zapisovat do dennika.

Ty příspěvky se nadaj číst, bo tam není diakritika a pan xxx taky neumí používat pomlčky. Asi je budu mazat... :P

Odesláno

Ty příspěvky se nadaj číst, bo tam není diakritika a pan xxx taky neumí používat pomlčky. Asi je budu mazat... :P

ja som mal pocit ze ty slovencinu zvladas lavou zadnou.. :) /ironie/

Odesláno

Ty si taky...nadaj číst...kvuli tobe,si vezmu vecer plaveckovy spodky a motejla
Odesláno

Ahoj Majkle...mile mi prekvapuje,kolik mame spolecneho...

Ahoj Dando,

společného nemáme zhola nic. Stačí se jen podívat na naše ruce. Já ji mám krásnou a elegantní, kdežto ta tvoje... škoda mluvit.

A s hodinkami je to podobné - já mám krásné elegantní Corum, kdežto ty máš Brajtlingeny z Aukra. Fuj, hnus, hned bych ti dal banána (ani se neptej kam).

Navíc jsem i chytrý a spořivý, protože ta deska a obklad stěny byly zadarmo. Stavil jsem se pro ně na ústředním hřbitově. Pan Dežo Lakatoš tam totiž má (či spíše měl) krásný pomník.

P.S.: Ale stejně tě mám rád, ty kluku jeden ušatej :wub:

Odesláno

Ahoj Dando,

společného nemáme zhola nic. Stačí se jen podívat na naše ruce. Já ji mám krásnou a elegantní, kdežto ta tvoje... škoda mluvit.

A s hodinkami je to podobné - já mám krásné elegantní Corum, kdežto ty máš Brajtlingeny z Aukra. Fuj, hnus, hned bych ti dal banána (ani se neptej kam).

Navíc jsem i chytrý a spořivý, protože ta deska a obklad stěny byly zadarmo. Stavil jsem se pro ně na ústředním hřbitově. Pan Dežo Lakatoš tam totiž má (či spíše měl) krásný pomník.

P.S.: Ale stejně tě mám rád, ty kluku jeden ušatej :wub:

Právě jsem si ve své nové kuchyni na kameni Sivakasi připravoval nakládané balkánské papričky,když jsem zahlédl tvou drzou odpověd.Tvoje láska patrně mylně pramení z posledního našeho polibku.Promin,ale nechtěl jsem v tobě vzbudit marné naděje.Jinak pokud ty máš krásnou a elegantní ruku,tak já mam umělý štyrky kozy.Tvá chlupatost prozrazuje bližší kontakt v mimulém století některého předka s LAMOU a tvé naběhlé žíly svedčí o tom,že se ti brzo šlajfne hercna a bude po špílu.Pokud se hodinek týče,srovnáváš samozřejmě nesrovnatelné.Překrásný výtvor firmy Breitling s prehledným,skvostně propracovaným ciferníkem s jedním z nelepších(vlastních)strojku srovnávat s neznámou firmickou(puvodně na rybářské potřeby) nazyvanou Corum s voptiskem netopejra ve prostřed ciferníku je naprosto irelevantní a více než-li troufalé.Omluvou ti budiž to,že tvuj život na malé vísce zvané Brno,ti nepřínáší dostatek příležitostí,setkat se s výrobky poněkud vyšši kvality.
Návštěvník Tada
Odesláno

Nefoť a uč se.

Bohužel, tyhle přednášky jsou takové sr..., že mozek přestane vnímat už po 30 vteřinách.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...