Jay Doll Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Teda to je super, fakt jak v letadle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Tak šel čas - polední procházka po širých lánech venkova v okolí Olomouce a večerní seance nad učením... Z poslední fotky je i poznat v kolik chci zítra vstávat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 .... Z poslední fotky je i poznat v kolik chci zítra vstávat Vstávat za dvě minuty devět je tak akorát: Tak to má být! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Vstávat za dvě minuty devět je tak akorát: Tak to má být! No, už jsem to kousek posunul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Od koupě není den, abych se jim aspoň minutku nevěnoval Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Rychlovka mobilem, z Anglie přišel "naťák", tak jsem to rychle přezul... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 (upraveno) Rychlovka mobilem, z Anglie přišel "naťák", tak jsem to rychle přezul... Ty máš ale pěkný hodinky! A já jsem tenhle 22mm nemohl sehnat. Fšude měli jenom 20mm. Upraveno 22. února 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Nove Seiko military Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Nove Seiko military Jó holt military, proto to má stejnej cifr jak ty glyciny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Dneska tomů vévodil opět Sinn, asi nejlepší nákup, co se mi kdy povedl! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 To se vůbec nedivím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 To se vůbec nedivím Začal jsem je nosit na sport, i přesto, že mi to ze začátku přišlo líto, ale zvládají to perfektně a pořád dělají maximálně 2s denně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Začal jsem je nosit na sport, i přesto, že mi to ze začátku přišlo líto, ale zvládají to perfektně a pořád dělají maximálně 2s denně To rád slyším, kdyby mi do konce roku nevyšla koupě Planet Oceanů či PAM 111, tak něco od Sinnu jako záložní plán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 To rád slyším, kdyby mi do konce roku nevyšla koupě Planet Oceanů či PAM 111, tak něco od Sinnu jako záložní plán. Jo, maj toho spoustu Mě se líbí model 756 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Včera jsem byl za elegána Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Dneska mám japonskou náladu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty máš ale pěkný hodinky! A já jsem tenhle 22mm nemohl sehnat. Fšude měli jenom 20mm. Na e-bay jsem něco našel, i když s oranžovou moc variací nedělají. Tenhle se mi docela líbí, ale je to docela šunt, má asi milimetřík navíc a nešlo to mezi nožky narvat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Kdopak je víc než inžinýr? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 este pekny modry antireflex a nemaju chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 novej prirustek, timto moc dekuji clenovi yed69:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 U mě pořád stejné... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky