Vit Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Co furt máte proti nokiím ? Jeden takový ten domácí Nokia rychlocvak. Také tomu nerozumím, když jsou dobré světelné podmínky, tak to celkem jde. Nokia C6:
Frantik Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Back to pilot Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 ktore to su frantik? sklicko vyzera byt vypukle - to sa mi paci!
Frantik Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 je to tento model http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=803 a sklicko je skutecne vypoukle jinak titan, safir, super rozmer, super řemen.......proste pilotky jako remen
tombed Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Franto ty už taky nevíš co by, seš takový hokejista, od mantinelu k mantinelu... dneska mi RomanI půjčil na 3 minuty todle... foto z Nokie nic moc, Jankoxxx mi ji začaroval... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Hele tombe, ja chci ted vsechno Ty IWC jsou dobrý, ale je to mrňavý
tombed Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 (upraveno) Njn je to dělaný pro lidi, šák ty máš ruku jako Shag Upraveno 4. května 2011 uživatelem tombed
Frantik Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Njn je to dělaný pro lidi, šák ty máš ruku jako Shag Proste pilotky musej bejt velký!
gougy Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 (upraveno) Oldies(a celý den špatné datum ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. května 2011 uživatelem gougy
Návštěvník Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Ty IWC jsou dobrý, ale je to mrňavý ti dám mrňavý ty bambulo Já se taky nesměju tomu pivnímu tácku, co máš na pazouře
Frantik Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 ti dám mrňavý ty bambulo Já se taky nesměju tomu pivnímu tácku, co máš na pazouře Hehe, no dneska jdu zrovínka fandit našim do hospody, tak snad si na ně tu plzničku nepoložim
jankoxxx Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 tak jedna poriadnejsia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Janko už to nehul volako si neviem pomoct, chuti mi to..
skalis Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Dneska Sejko. A hlasim novy prirustek v rodine . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
StanoBare Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 volako si neviem pomoct, chuti mi to.. veď to, dokonca si vedel odstrániť hodinovú ručičku, len aby si mal Nomos jednoručky! Sú krásne, mne sa zdajú aj pekne veľké...rozbehol si sa janko, rozhodne s dobrým smerom a vkusom.
Chorche Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 rozbehol si sa janko, rozhodne s dobrým smerom a vkusom. Naprostý souhlas, jsou parádní a sedí ti výborně.
Návštěvník Tada Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Tak tak - Sin 103 St a NOMOS - víc člověk nepotřebuje, že?
jankoxxx Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 (upraveno) Tak tak - Sin 103 St a NOMOS - víc člověk nepotřebuje, že? to sa teda mylis, na glycine airman sa to vsetko aj tak nechyta... dnes som si dal zase nomos, casovy posun za jeden den +1s. velmi slusne. Upraveno 5. května 2011 uživatelem jankoxxx
shag Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 Njn je to dělaný pro lidi, šák ty máš ruku jako Shag
Doporučené příspěvky