st1g Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Koukám ze už jedeš jen ve žlutým kovu..Ale nee, v oceli ještě taky. :-)
El Nano Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Léto oficiálně zahájeno. +1... zatím takhle, na letní teprv čekám
Vladimír P. Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Helsony s novým nerezovým čudlikem
villain83 Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Jedna vcerejsi pres slunecni bryle a jedna dnesni, vlhka. Koukam,ze si asi jedinej majitel MM,kterej ma cistou lunetu.Hrozne se mi ta leskla plocha vlozky libi,ale me by z tech pribyvajicich vlasecnic jeblo.
tenge Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Tak už jsi se k nim dostal..ty Patrika?
Kristian.nov Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Tak co už ses sžil s tim pohodlíčkem? :-) Mě na ty GMT láká Jubilee...
Návštěvník dlubix Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Tak co už ses sžil s tim pohodlíčkem? :-) Mě na ty GMT láká Jubilee... No jeeeje, je to velká pohoda
Návštěvník Alda Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 (upraveno) Koukam,ze si asi jedinej majitel MM,kterej ma cistou lunetu.Hrozne se mi ta leskla plocha vlozky libi,ale me by z tech pribyvajicich vlasecnic jeblo.Neboj, nejeblo. A cistou ji nemam. Je toho na ni uz dost, ale neni to videt. Fotak ma velky problem to zachytit a okem uz vubec. Musis se soustredit a natacet hodinky do ruznych uhlu. Jeblo by me z ocelove lunety, nebo s hlinikovou vlozkou, plne skrabancu, protoze tam je to videt daleko vic. Ta vrstva pryskyrice chrani indexy a skrabance je nenarusuji. Vypada porad jako nova. A az se casem fest poskrabe ? Porad bude vypadat na pohled dobre a kdyz me to bude stvat, objednam novou, ktera je za babku. Maj to ti kluci japonsti promyslene. Horsi je, kdzy skrabnes lunetu na Sinnech, nebo na Damaskach. Tam se nedoplatis. Tam je cena lunety ctyrnasobna (Damasko) a sam si ji nejspis nevymenis...vsechno ma svoje pro a proti. Upraveno 9. června 2014 uživatelem Alda
Peta-Biker Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Cena nové lunety včetně těsnění cca 2300,-
villain83 Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Alda-hm,tak to je dobry,vo Seiko uz pomerne dlouho nepochybuju,pokud ta vlozka nestoji raketu,neni o cem.Ja mel asi 24hodin Tudor Grantour,v momente,kdy se po navleceni kosile luneta netvarila jako pred navlecenim,jsem to regulerne a srabacky vzdal,hezky hodinky,ale tohle bych tezko rozdychaval.Squale ma dle info bakelitovou vlozku,cili mekkou,nicmene pokud vymena nestoji to,co chce Tudor,je to prijatelny.
Návštěvník YPO Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 tlumič na oktáfku stojí talíř
Locque Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Hic i večer, takže nato...<br /><br />
Marcus Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 +1... zatím takhle, na letní teprv čekám Pěkná fotka, i přes to, že cider vynikl víc než hodinky.
Návštěvník Alda Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 tlumič na oktáfku stojí talířTo se nemeni, wejfuck na octe je vecny
Návštěvník Alda Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Alda-hm,tak to je dobry,vo Seiko uz pomerne dlouho nepochybuju,pokud ta vlozka nestoji raketu,neni o cem.Ja mel asi 24hodin Tudor Grantour,v momente,kdy se po navleceni kosile luneta netvarila jako pred navlecenim,jsem to regulerne a srabacky vzdal,hezky hodinky,ale tohle bych tezko rozdychaval.Squale ma dle info bakelitovou vlozku,cili mekkou,nicmene pokud vymena nestoji to,co chce Tudor,je to prijatelny.Jak psal Peta-Biker, meni se cela luneta za 2300. Samotna vlozka je nevymenitelna.
villain83 Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 tlumič na oktáfku stojí talířDiky,z tyhle informace jsem hned moudrejsi.
Doporučené příspěvky