Návštěvník LukeD Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 (upraveno) F.cking nebo freaking, jsou parádní. A jak jsem si říkal, že dvoje Seiko stačí, a že teď by to chtělo zase něco jiného, tak tyhle bych bral všemi deseti! Moje nová akviziceSeika napůl SNKF11 a napůl SNKF07.(tato řada SNKF07,09,11 je jako jediná správně označovaná Big Fuc..ing Seiko)Kdysi jsem SNKF11 -tky měl, a prodal ;( Pak dlouho scháněl, protože za rozumnou cenu nikde nebyly, a nový už jsou nějaký pátek celosvětově vyprodaný. Až teď tato modifikace. Navíc koupeny i za zajímavých okoností, ale to až někdy jindy No a pak oranžový silikon na moje Fortisky s1.jpg Upraveno 8. října 2014 uživatelem LukeD
StanoBare Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 Pavle K, fajné BFS! Ťah môže byť, ale úplne naj naj sú na koži.
Ondoni Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 (upraveno) Ale no jo, furt:-) Ale ta žlutá, ten antireflex, ten safir na lunetě, ten gumák, ta jeho výměna, to pohodlný nošení, to zpracování, ta úprava tahu, ty sqělý hodinky, uaaaa:-)) Jsou parádní, to je bez debat...ale musel jsem Já dneska vintážně. Jdu k jednomu truhláři, takže je musel vytáhnout, páč děda taky byl.... Upraveno 9. října 2014 uživatelem Ondoni
tenge Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 to klenutý sklo pam je stejně lahůdka..na cestě do práce ... IMG_0474.jpg
huhu4d Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Dnes naposledy na ruke. Idu za mlaku do dobrych ruk. Rok 1969...
NERO.8 Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 to klenutý sklo pam je stejně lahůdka.. bez něho by ty hodinky neměly takový šmrnc ...
zrno Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Tam nedela, jen tam vozi káry na servis Tak to bych si raději uhryznul nohu než si tam nechat opravit auto. Nebo cokoliv jinyho ?
Pavel K. Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Pavle K, fajné BFS! Ťah môže byť, ale úplne naj naj sú na koži.Ta už je na cestě Budu je nosit hlavně na kůži.
jast Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 (upraveno) :-) Upraveno 9. října 2014 uživatelem jast
Doporučené příspěvky