Cyril Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 (upraveno) Takže Cyril. Zatiaľ som za krátku chvíľu u Teba napočítal 4 modely. Je toho hádam viac? Malinko víc....6+1 Ale ještě jedny (382) a už s nákupy doopravdy končím!!! To už je fakt úchylný! Jako kdyby nám na zjištění času nestačily jedny hodinky!!!!! A od tebe to Sibiř sedí! Upraveno 26. září 2011 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 ja mam taky takovy predstavy o vyhlaseni stop stavu, stannyho prava, apod. ale znas to, chronomagor mini, chronomag meni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Cyril-naopak, muj prispevek byl minenej jakoze uchcavam z hodinek s ouskem!je to uz asi tak rok a ted to vrcholi,myslim si,ze by to mohlo bejt moje finale-mimochodem,mas bezvadnou sbirku! Sibirnaya-nemas problem stridat relativne malej Rolex s velkyma Panerai?preci jen rozdil pul centaku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 covece, nemam. ja obcas nosim i ty armidy, a ty maj 46 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 ..se dneska vystřelím na Mars....a hotovo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Všichni na Mars! P.S: Ty si nejaký ranný vtáčik. Tak skoro v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Všichni na Mars! P.S: Ty si nejaký ranný vtáčik. Tak skoro v práci. ..to už jsem hodinu byl. ..fotil jsem až jsem rozlepil očka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 (upraveno) Věnováno Snowovi. Ano, teď jsem je trošku zanedbával, je třeba napravit... Upraveno 27. září 2011 uživatelem jdx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 ..paráda Kubo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 deň začína .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 dneska v práci Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Taky Seiko, dnes poprvé na řemenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 dneska v práci Seika Týýý brďo! Udělal bys mi prosím taky takový krásný zuby? Jsem ta stará křivozubá generace, která na chrup tolik nedbala a nosit rovnátka byla ostuda! Dám ti za to tyhle Glycine Airman 17, pozvu tě na pivo a budu tě všude chválit! Fakt parádní práce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 ..se dneska vystřelím na Mars....a hotovo.. a pak rovnou na měsíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Týýý brďo! Udělal bys mi prosím taky takový krásný zuby? Jsem ta stará křivozubá generace, která na chrup tolik nedbala a nosit rovnátka byla ostuda! Dám ti za to tyhle Glycine Airman 17, pozvu tě na pivo a budu tě všude chválit! Fakt parádní práce.... no vidis, a shodou okolnosti tyhle patri jednomu mladikovi. Jinak dik za pochvalu, trosku se snazim, abych lidi neprznil :-D Dik za nabidku, ale nevim, nakolik by byla slozita komunikace nezi mnou a tvym zubarem. Neni to zas tak jednoduchy, ale je to dobrej napad...menit zuby za hodinky (btw ty tvoje jsou paradni). To bych pak byl ten spravnej chronomagor :-) To bych vital pacienty s otevrenou naruci, obzvlast, kdyby se objevovali taci, jako Sibir a spol...s atomovym kufrikem v ruce :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 pilotky pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 pilotky pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 jdx: BREMONT je fakt šupa Já dnes toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 pilotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky