Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Takže Cyril. Zatiaľ som za krátku chvíľu u Teba napočítal 4 modely. Je toho hádam viac? :eek:

Malinko víc....6+1 Ale ještě jedny (382) a už s nákupy doopravdy končím!!! To už je fakt úchylný! Jako kdyby nám na zjištění času nestačily jedny hodinky!!!!! A od tebe to Sibiř sedí! :cheers: :king: :D Upraveno uživatelem Cyril
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Cyril-naopak, muj prispevek byl minenej jakoze uchcavam z hodinek s ouskem!je to uz asi tak rok a ted to vrcholi,myslim si,ze by to mohlo bejt moje finale-mimochodem,mas bezvadnou sbirku! Sibirnaya-nemas problem stridat relativne malej Rolex s velkyma Panerai?preci jen rozdil pul centaku...

Odkaz ke komentáři

dneska v práci Seika Posted Image

Týýý brďo! Udělal bys mi prosím taky takový krásný zuby? Jsem ta stará křivozubá generace, která na chrup tolik nedbala a nosit rovnátka byla ostuda! Dám ti za to tyhle Glycine Airman 17, pozvu tě na pivo a budu tě všude chválit! Fakt parádní práce.... :happybday: :cheers:
Odkaz ke komentáři

Týýý brďo! Udělal bys mi prosím taky takový krásný zuby? Jsem ta stará křivozubá generace, která na chrup tolik nedbala a nosit rovnátka byla ostuda! Dám ti za to tyhle Glycine Airman 17, pozvu tě na pivo a budu tě všude chválit! Fakt parádní práce.... :happybday: :cheers:

no vidis, a shodou okolnosti tyhle patri jednomu mladikovi. Jinak dik za pochvalu, trosku se snazim, abych lidi neprznil :-D Dik za nabidku, ale nevim, nakolik by byla slozita komunikace nezi mnou a tvym zubarem. Neni to zas tak jednoduchy, ale je to dobrej napad...menit zuby za hodinky (btw ty tvoje jsou paradni). To bych pak byl ten spravnej chronomagor :-) To bych vital pacienty s otevrenou naruci, obzvlast, kdyby se objevovali taci, jako Sibir a spol...s atomovym kufrikem v ruce :-D
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...