spiderer Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Jeste toho zbyva hodne EDIT: Myslim, ze kdyby Baker vypsal co mel, tak bych proti nemu byl zabar a takovych tady je hodne - YPO, sibirnaya, mrakous.. Zatim nastesti nevycuhuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Jeste toho zbyva hodne Jasně, život je krátkej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Jsi nevidel ten seznam viděl, ale nečet, mě nebaví číst tlustý knížky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Spajdy, ty wole, ty si můžeš nafotit kalendář sám , moc se těším na červenec, čím nás zase překvapíš, bo to už budeš vědět, že ti jsou velký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Jasně, život je krátkej... Hrozne, bojim se, ze uz toho moc nestihnu Spajdy, ty wole, ty si můžeš nafotit kalendář sám , moc se těším na červenec, čím nás zase překvapíš, bo to už budeš vědět, že ti jsou velký... Jsou akorat Na cervenec planuju pauzu, nechal bych to pucet zase az v srpnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Jsou akorat Na cervenec planuju pauzu, nechal bych to pucet zase az v srpnu rozumím, taky je třeba někdy vybrat dovolenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Presne tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Největší klasiku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koniferka Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 zase ty Alpinisty....Dnes jsem je zkusil obout do nové kůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 já si ty Alpinisty snad od Bakera koupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koniferka Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 (upraveno) já si ty Alpinisty snad od Bakera koupím To bys teda měl,v těch Alpinistech prodejích (Baker,abbot,MarcelG) je zainteresováno ještě více lidí,než se zdá Upraveno 3. června 2010 uživatelem Koniferka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koniferka Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 ten zelenej remen jim sedne jak... sedne... ...jak hrnec na frdel ,nakonec si ho nechám.Je velmi příjemný na nošení (farářskej měl pravdu),akorát jsem musel prohodit sponu,ta originální nebyla žádný zázrak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Deštivé léto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 ...jak hrnec na frdel ,nakonec si ho nechám.Je velmi příjemný na nošení (farářskej měl pravdu),akorát jsem musel prohodit sponu,ta originální nebyla žádný zázrak.. tieto remene som okukoval na WBC uz isty cas a nazivo vyzeraju paradne. k tym alpinistom fakt seknu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koniferka Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 .... k tym alpinistom fakt seknu! jj,zvláště pak,když cifr hodí ten zelenkavý odlesk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 zhubla mě ruka, takže 40mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Back on steel... (vcera) PS: Asi sem uz nebudu prispivat, protoze bych se uz jen opakoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2010 Back on steel... (vcera) PS: Asi sem uz nebudu prispivat, protoze bych se uz jen opakoval. Ahoj Honzo vidím, že je nosíš opravdu často, co sklíčko, není poškrábané? (je to akrylát, že?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2010 Tak vzhledem k tomu, že se od dnešní půlnoci účastním u nás na univerzitě šílené sedmidenní akce "kurz přežití v letní přírodě" pořídil jsem si tyto Casia ProTrek ... začínám být již pravda trochu nervózní 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2010 Tak něco málo z dneška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky