jdx Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Dnes cestou do Práce, Zenith El Primero 1971 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verta Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 přidávám stejný komentář jako Vit ... furt to samé změna k Ladymatic je v pořadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 přidávám stejný komentář jako Vit ... furt to samé změna k Ladymatic je v pořadí No že se vůbec ukážeš vertice...Ty Brajtle ti prostě seknou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 (upraveno) ...Ty Brajtle ti prostě seknou Co Brajtle.Tos neviděl,jak jí sekne sukně :eek: :eek: :eek: Upraveno 4. ledna 2012 uživatelem xxxxxfazerxxxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 (upraveno) Krasne hodinky přidávám stejný komentář jako Vit ... furt to samé změna k Ladymatic je v pořadí Upraveno 4. ledna 2012 uživatelem Giovany21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verta Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 fazer mám pocit, že my varský jsme nějak v útlumu co , jak jsem tak hodila navrátila, tak koukám koukám fejzrhlášky nikde ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Dnes Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Dnes Seiko 021 nebo 045? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 (upraveno) 021 nebo 045? To druhé, ale ta modrá vyleze jenom při dobrém osvětlení, je hodně tmavá. Upraveno 4. ledna 2012 uživatelem bohush Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 jj, vím, mám je taky v plánu, konkrétně v hodně aktuálním plánu. každopádně gratulace, parádní hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Quantum of Solace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Skoro jarní den...ale stejně mám husinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 jj, vím, mám je taky v plánu, konkrétně v hodně aktuálním plánu. každopádně gratulace, parádní hodinky dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Skoro jarní den...ale stejně mám husinu to ale neni dnes, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 to ale neni dnes, ne? Baže je. U nás dopolodne svítilo chvílema slunko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Baže je. U nás dopolodne svítilo chvílema slunko. OK, tak jeste je treba postelovat datumovku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobus Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 (upraveno) Kolega Murphy97 mal zrejme na mysli dátumovku...u nás v Európe je 4. ledna / januára a ja tam vidím iný dátum... edit. tak Murphy už to vysvetlil :-) Upraveno 4. ledna 2012 uživatelem fobus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 OK, tak jeste je treba postelovat datumovku :-) Ale kdež...já je nosím tak 1-2x týdně...kdo by to furt šteloval.....jinak více fotek zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/21159-vostok-amfibia/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Ale kdež...já je nosím tak 1-2x týdně...kdo by to furt šteloval.....jinak více fotek zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/21159-vostok-amfibia/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 (upraveno) včera, dneska celý den v posteli s moribundusem, to hodinky nepotřebuju Upraveno 4. ledna 2012 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky