skalis Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2010 Ahoj Honzo vidím, že je nosíš opravdu často, co sklíčko, není poškrábané? (je to akrylát, že?) Sklicko je v pohode (ano, je to akrylat). Kdyz mi hodinky prisly, tak melo dva miniaturni skrabanecky, tak jsem ho cele prelestil. Od te doby jsem ho lestil jeste jednou a taky se mi na nem podarilo udelat maly zoubek resp. kousek jsem nekde odstipl. Ale v praxi to vubec neni poznat. Sklo se nijak zvlast neskrabe diky tomu, ze je rovne a ne zas tak velke. A navic prelesteni neni problem, tloustka je bohate dostacujici. Na drsnejsi zachazeni si sice beru jine hodinky, ale vetsinu casu mam tyhle a zadne zvlastni ohledy k nim nemam. Proste je nosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PM68 Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2010 Dnes prebehne väčšina môjho bdelého času v obleku, takže bondovky majú voľno a vyvenčím Cortébertky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2010 11630T Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2010 Dnes prebehne väčšina môjho bdelého času v obleku, takže bondovky majú voľno a vyvenčím Cortébertky... pekne, ten remienok je z jedneho kusu? smiem sa spytat odkial pochadza? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2010 Autavie jsou super. Jejich fotky mě vždy potěší, zvláště v takovém stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2010 Definitivní. Focení mobilem je pro tak parádní hodinky skoro urážka. Navíc nejsou vůbec fotogenický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2010 věkový rozdíl je mezi nima přes padesát let :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2010 brett: No já mám jasno, které bych chtěl mít na ruce Teď nemám na ruce nic, bo už je pozdě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 Sklicko je v pohode (ano, je to akrylat). Kdyz mi hodinky prisly, tak melo dva miniaturni skrabanecky, tak jsem ho cele prelestil. Od te doby jsem ho lestil jeste jednou a taky se mi na nem podarilo udelat maly zoubek resp. kousek jsem nekde odstipl. Ale v praxi to vubec neni poznat. Sklo se nijak zvlast neskrabe diky tomu, ze je rovne a ne zas tak velke. A navic prelesteni neni problem, tloustka je bohate dostacujici. Na drsnejsi zachazeni si sice beru jine hodinky, ale vetsinu casu mam tyhle a zadne zvlastni ohledy k nim nemam. Proste je nosim. Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PM68 Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 pekne, ten remienok je z jedneho kusu? smiem sa spytat odkial pochadza? Remienok je z jedného kusu. Je to kus vixlajvantu starý asi 30 rokov. Hodinky majú "pevné stěžejky" - dobrý slovenský ekvivalent tohoto českého výrazu nepoznám. Tie hodinky by si zaslúžili lepší remienok a aj trochu nechať skontrolovať hodinárom ale zatiaľ ich mám a občasne používam (k obleku) v takom stave ako som ich zdedil. Viac o nich, spolu sobrázkami tu: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=28412 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 o víkendu jsem mel tohle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 Bret : Nádhera, taky se na Railmaster chystám, uvidím, až někdo bude chtít tady prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 dnes moje zamilované BFS.. (SNKFO7K na řemenu 24 mm/Rios) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 Poslední dobou nosím pořád ty samé, jen košile denně střídám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 To neni pyžamo Nigu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 To neni pyžamo Nigu? Pyžamo??? Neee, to je moje noční košilka. Doufal jsem, že se ti v ní budu líbit a že mě oplodníš jako včelička kytičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 Pyžamo??? Neee, to je moje noční košilka. Doufal jsem, že se ti v ní budu líbit a že mě oplodníš jako včelička kytičku. Fuj, mas chlupatou ruku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 To já taky , ale pyžamo mám decentnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 Pyžamo??? Neee, to je moje noční košilka. Doufal jsem, že se ti v ní budu líbit a že mě oplodníš jako včelička kytičku. nejakej novej folklorni krouzek,proto ses vysral na sraz...chodis hopsat dupaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 (upraveno) Dnešní ráno - já a partnerka: Upraveno 8. června 2010 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky