Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Ahoj Honzo vidím, že je nosíš opravdu často, co sklíčko, není poškrábané?

(je to akrylát, že?)

Sklicko je v pohode (ano, je to akrylat). Kdyz mi hodinky prisly, tak melo dva miniaturni skrabanecky, tak jsem ho cele prelestil. Od te doby jsem ho lestil jeste jednou a taky se mi na nem podarilo udelat maly zoubek :) resp. kousek jsem nekde odstipl. Ale v praxi to vubec neni poznat. Sklo se nijak zvlast neskrabe diky tomu, ze je rovne a ne zas tak velke. A navic prelesteni neni problem, tloustka je bohate dostacujici. Na drsnejsi zachazeni si sice beru jine hodinky, ale vetsinu casu mam tyhle a zadne zvlastni ohledy k nim nemam. Proste je nosim.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Sklicko je v pohode (ano, je to akrylat). Kdyz mi hodinky prisly, tak melo dva miniaturni skrabanecky, tak jsem ho cele prelestil. Od te doby jsem ho lestil jeste jednou a taky se mi na nem podarilo udelat maly zoubek :) resp. kousek jsem nekde odstipl. Ale v praxi to vubec neni poznat. Sklo se nijak zvlast neskrabe diky tomu, ze je rovne a ne zas tak velke. A navic prelesteni neni problem, tloustka je bohate dostacujici. Na drsnejsi zachazeni si sice beru jine hodinky, ale vetsinu casu mam tyhle a zadne zvlastni ohledy k nim nemam. Proste je nosim.

Díky za info.

Odkaz ke komentáři

pekne, ten remienok je z jedneho kusu? smiem sa spytat odkial pochadza?

Remienok je z jedného kusu. Je to kus vixlajvantu starý asi 30 rokov. Hodinky majú "pevné stěžejky" - dobrý slovenský ekvivalent tohoto českého výrazu nepoznám. Tie hodinky by si zaslúžili lepší remienok a aj trochu nechať skontrolovať hodinárom ale zatiaľ ich mám a občasne používam (k obleku) v takom stave ako som ich zdedil. Viac o nich, spolu sobrázkami tu:

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=28412

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...