Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Očekávání splněna? Samozřejmě gratuluju k novému přírůstku. To je poslední loňský nebo první letošní?  :rolleyes:

Puvodne jsem to nechtel hrotit, ale jelikoz ted par mesicu do CR asi nepojedu, tak jsem nechtel byt odriznuty, az me chytne zase nejaka vlastenecka chvilka. Takze jsem se do toho hecl a mam radost. Jsou zde z fora, takze mi to aspon usetrilo starosti a spekulovanim jestli jsou ok nebo ne. A jinak s tim nakupem je to slozitejsi. Placeno loni, vyzvednuto letos. Tak ted si vyber ;-)

Diplomaty sú super. Čo tam máš prosím ťa za remeň. A aby som aj ja len tak nekecal tak popri venčení detí venčím aj Štajny.

Diky, jsou vazne moc fajn, jen obcas mam trosku problem s odectu casu za horsich podminek. Rucicky obcas splyvaji s carama na ciferniku.

Na remenu i na spone jsou inicialy ZRC, takze predpokladam, ze mistr Zrno (uz s nim byly koupeny). Reminek je moc prijemnej a spona krasne doplnuje jak ho, tak hodinky. Kdo umi, umi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Puvodne jsem to nechtel hrotit, ale jelikoz ted par mesicu do CR asi nepojedu, tak jsem nechtel byt odriznuty, az me chytne zase nejaka vlastenecka chvilka. Takze jsem se do toho hecl a mam radost. Jsou zde z fora, takze mi to aspon usetrilo starosti a spekulovanim jestli jsou ok nebo ne. A jinak s tim nakupem je to slozitejsi. Placeno loni, vyzvednuto letos. Tak ted si vyber ;-)

Diky, jsou vazne moc fajn, jen obcas mam trosku problem s odectu casu za horsich podminek. Rucicky obcas splyvaji s carama na ciferniku.

Na remenu i na spone jsou inicialy ZRC, takze predpokladam, ze mistr Zrno (uz s nim byly koupeny). Reminek je moc prijemnej a spona krasne doplnuje jak ho, tak hodinky. Kdo umi, umi.

Myslím že ZRC nieje Zrno ale nejaká značka. Majú ju na Remienky.sk.

Skúsim tam pozrieť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...