AndyAaron Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Očekávání splněna? Samozřejmě gratuluju k novému přírůstku. To je poslední loňský nebo první letošní? Puvodne jsem to nechtel hrotit, ale jelikoz ted par mesicu do CR asi nepojedu, tak jsem nechtel byt odriznuty, az me chytne zase nejaka vlastenecka chvilka. Takze jsem se do toho hecl a mam radost. Jsou zde z fora, takze mi to aspon usetrilo starosti a spekulovanim jestli jsou ok nebo ne. A jinak s tim nakupem je to slozitejsi. Placeno loni, vyzvednuto letos. Tak ted si vyber ;-) Diplomaty sú super. Čo tam máš prosím ťa za remeň. A aby som aj ja len tak nekecal tak popri venčení detí venčím aj Štajny.Diky, jsou vazne moc fajn, jen obcas mam trosku problem s odectu casu za horsich podminek. Rucicky obcas splyvaji s carama na ciferniku.Na remenu i na spone jsou inicialy ZRC, takze predpokladam, ze mistr Zrno (uz s nim byly koupeny). Reminek je moc prijemnej a spona krasne doplnuje jak ho, tak hodinky. Kdo umi, umi.
foldes Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Tak uz zpatky od pana Mestky z pretesneni a regulace
Bembeg Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Dneska všehochuť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rybiz Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Modre bobre... Sent from my iPhone using Tapatalk
Kid_A Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 (upraveno) I na tom tahu sou dobry...ne ze ne:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. ledna 2016 uživatelem Kid_A
Wagoneer Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Co jiného při pátku..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kotuc20 Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Puvodne jsem to nechtel hrotit, ale jelikoz ted par mesicu do CR asi nepojedu, tak jsem nechtel byt odriznuty, az me chytne zase nejaka vlastenecka chvilka. Takze jsem se do toho hecl a mam radost. Jsou zde z fora, takze mi to aspon usetrilo starosti a spekulovanim jestli jsou ok nebo ne. A jinak s tim nakupem je to slozitejsi. Placeno loni, vyzvednuto letos. Tak ted si vyber ;-) Diky, jsou vazne moc fajn, jen obcas mam trosku problem s odectu casu za horsich podminek. Rucicky obcas splyvaji s carama na ciferniku.Na remenu i na spone jsou inicialy ZRC, takze predpokladam, ze mistr Zrno (uz s nim byly koupeny). Reminek je moc prijemnej a spona krasne doplnuje jak ho, tak hodinky. Kdo umi, umi.Myslím že ZRC nieje Zrno ale nejaká značka. Majú ju na Remienky.sk.Skúsim tam pozrieť.
mmako Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 (upraveno) Upraveno 8. ledna 2016 uživatelem mmako
deep12 Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Dnesna navsteva Prahy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 mmako: si sa nejak zásobil. Ktoré to sú?
Roland Sands Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Na skok do Adršpašských skal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mmako Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 (upraveno) mmako: si sa nejak zásobil. Ktoré to sú?Neroscope limitka - černočerná... Upraveno 8. ledna 2016 uživatelem mmako
McStinger Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Neroscope limitka - černočerná... Gratulujem, to bolo tiež veľké lákadlo, aj keď nakoniec vyhrali Hokusaje
vicomt Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Celý týden beze změny . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dzos Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Neroscope limitka - černočerná... Jak je to v reálu s čitelností odečtu hodin? Podle fotky nejspíš trochu problém. Ale jinak odvážný počin ! Dnes todlencto ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nividic Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 KancljachtynkA já si říkal co přijde za změnu! Gratuluju k famózním jachtám. Pecka!
Doporučené příspěvky