Juraj11 Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 dnes seiko na krokoušovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 je to fotka z víkendu, ale mám je na ruce i dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 je to fotka z víkendu, ale mám je na ruce i dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 je to fotka z víkendu, ale mám je na ruce i dnes Trochu odbočím. Co řkáš na Jurajového krokouše? Spíchnul bys z něj nějaký pěkný řemínek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 (upraveno) Trochu odbočím. Co řkáš na Jurajového krokouše? Spíchnul bys z něj nějaký pěkný řemínek? odpovím:nespích,protože je dcerky a ta by ho bez boje nedala edit:velikost fotky Upraveno 6. února 2012 uživatelem Juraj11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 Jedna lyžovací...původně jsem si chtěl vzít g-shocky, ale pak jsem si řekl, že když můžou na měsíc, můžou i na hory :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 Cyril-popravdě už je klidně můžu mít,ale už 3 měsíce přemejšlým co vlastně chci-je to padesat na padesát,buď Panerai nebo Rolex a protože hodinky netočím a nechávám si je,tak nechci udělat chybu.Ale v pohodě,to hledání je nejhezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 no tak ja dam fotku ze vcerejska. Sumo. ale dneska samozrejme Igen, jelikoz jsem otocil kalendar a vykoukly na me moje vlastni Igeny... zase nejsem takovej necita, abych to ignoroval vcerejsi: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 Dvě mizerné fotky mobilem z minulého týdne, jedna pracovní, druhá volnočasová. Co ale mám Fliegery, Géčka nemaj šanci ani o volnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Mako na horách, důkladně prověřeno, užívám si -18C, ještě že nám pěkně svítí slunko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 ... zelená/modrá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Mako na horách, důkladně prověřeno, užívám si -18C, ještě že nám pěkně svítí slunko :-) fakt jsou si podobné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Hamiltony v servise, tak aspoň Seika ako náhrada :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Dnes mám konečně na ruce Seiko Stargate Skvělou práci odvedli v Hodinářském atelieru Knespl a Majzlík. Opravili mi chod lunety a vyměnili Hardlex za safír s modrým vnitřním AR. Více info v mém vlákně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Nevíte, co je moderní..... LANCO! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GentlemanT Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Dnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Dnes odpoledne v Torontu peknych 9.5 stupnu nad nulou, svitilo slunicko, ani vlocka snehu, na schuzku jsem sel (cca 300 metru;) jen v saku, kabat jsem nechal v aute. Svet je nejak vzhuru nohama;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 (upraveno) Jedna lyžovací...původně jsem si chtěl vzít g-shocky, ale pak jsem si řekl, že když můžou na měsíc, můžou i na hory :-) Moc pekny!! Upraveno 7. února 2012 uživatelem Ejabejaroz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky