sodik Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 další týden na ruce -8s/14 dní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 (upraveno) na picu net na lodi. Tenerife, 20 stupnu, a protoze casovy posun, tak jedine GMT Master II... fotka ze vcerejska Upraveno 8. února 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 na picu net na lodi. Tenerife, 20 stupnu, a protoze casovy posun, tak jedine GMT Master II... fotka ze vcerejska ..tos mě právě dorazil v už tak podělaný den..vlastně týden..vlastně strašný mráz, sníh a hnus...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 další týden na ruce -8s/14 dní Mas je sakra dobře poštelovaný. Nakonec si udělal suprkauf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Mas je sakra dobře poštelovaný. Nakonec si udělal suprkauf. taky se divím, že mají takovou přesnost, až si myslím, že měřím blbosti kouknu na hodinky, kouknu na netu na přesný čas....no a je tam -8s, původně jsem je před 14 dny podle tohoto času nařizoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Dnes je ze mě primitiv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čumil Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 na picu net na lodi. Tenerife, 20 stupnu, a protoze casovy posun, tak jedine GMT Master II... fotka ze vcerejska Doporučuju si nechat představit kapitána a pokud se jmenuje Francesco Schettino rychle vyhledej pevninu nebo bude rychlejší!! R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 co kdyby stoupla voda...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 (upraveno) co kdyby stoupla voda...? Oujé Upraveno 8. února 2012 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Organic-ty máš už taky pěknou sbírku moc dobrejch hodinek viď?Tyhle IWC jsou moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 (upraveno) další týden na ruce -8s/14 dní To je velka parada tohle!! Upraveno 8. února 2012 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Organic-ty máš už taky pěknou sbírku moc dobrejch hodinek viď?Tyhle IWC jsou moc pěkný Právě že nee. Točím, hledám, nenacházím. Bludný kruh mě pohltil. Jsem ztracen Ale ATčka mě začínaj bavit. Jen nejsou moc k obleku, ale to řeším jinýma a GS GMT to nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Já dnes po týdnu Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Já dnes po týdnu Omegy Ja dnes po pul roce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Viktore, gratulace!! Dočkal ses :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Dneska na svahu Glyciny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Ja dnes po pul roce No konečně a ukaž je hrdě sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 No konečně a ukaž je hrdě sakra Jsou boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Baker-gratuluju jsou perfektni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 další týden na ruce -8s/14 dní Super přesnost, u mých taky překvapila... zhruba -2 s/den ale korunkou nahoru přes noc 2-3 vteřiny zase naberou, ale už to tak nesleduju tak jako na začátku Dneska jsem zas přehodil na perforated leather.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky