Toblin Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 (upraveno) @michalvalDíky, je to povedená kulička Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. května 2016 uživatelem Toblin
AndyAaron Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 @michalvalDíky, je to povedená kulička Netlaci to do ruky? Asi ne, jinak bys to uz zminil. Ale je fakt, ze z nekterych uhlu ten cudlik vypada hrozive
stosi Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 GS Epické GS. Čím víc se na ně dívám, tím je mám raději. Dříve mě tam hrozně štvalo to rovné zakončení pouzdra ke kterému přiléhá tah, ale jak jde čas, tak bych neměnil nic.
Toblin Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Netlaci to do ruky? Asi ne, jinak bys to uz zminil. Ale je fakt, ze z nekterych uhlu ten cudlik vypada hrozive Občas cítím korunku na pilotkách vel. 44 mm. Na Khaki fieldech nebo tady nemám problém
tombed Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Na školení... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Farky mi celý den užíral chlebíčky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Venku hnusně a zima. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Na školení... Tyhle fusekle jsou spis k cirkusackym brajtlim, ne? I kdyz co ja vim... nemam ani Brajtle, ani takovyhle prdacky fusky
tombed Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Neser Honzyne! Ty v Anglii bys měl ctít kostku!
Pavel K. Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Díky, je to povedená kulička Ty Bally vypadají skvěle Já dnes S Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 (upraveno) Citelnost libova Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. května 2016 uživatelem Kid_A
nividic Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Uff, konečně zase na ruce! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Citelnost libova Jako že oblekovky moc nemusím, tyhle Stowy se mi opravdu moc líbí.
jonas1 Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Humberto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Uff, konečně zase na ruce!Věrnost za věrnost, ljubav za ljubav?
nividic Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Jj, náhodně přesně Když jsem ty sinny kupoval, vůbec jsem netušil, jak moc jim budu věrnej. Ale furt nadšení.
lukassko2 Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
petr_cha Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Dnes o5 @eklektikDíky za pochvalu, užívám si je.Nemas k nim nejaky remen? Premyslim, jak by vypadaly... :-)
clockyclock Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 epl bazmek ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Na sve pouti dnes složím hlavu v Banske Štiavnici. Pěkné městečko, pěkná restaurace Pivovar Erb, telecí líčka s pastinakovým pyré a vynikajici piva navrch. V hospodě sedím sám, hraje nějaký slovenský swing. Sladký je někdy život poutníka
Doporučené příspěvky