Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Dva letošní "designové" úlovky z Itálie pro radost. V bílém provedení masivní Nautica zakoupená v turistickém centru za dvojnásobnou cenu než na netu, nicméně na netu již k nesehnání. V černé barvě pak hodinky Markiaro s vychytávkou v podobě čili papričky, jako talisman.

post-11895-127910364861.jpg

post-11895-127910365917.jpg

post-11895-127910366913.jpg

Upraveno uživatelem Mike-72
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

SEJKA

A sakra, teď si mi připomněl, že musím k hodináři! Jedny Seika vyzvednout z opravy druhé nechat opravit. Jsou to perfektí hodinky pro drsné zácházení, ale občas to odnesou :D

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 5
Odkaz ke komentáři

A sakra, teď si mi připomněl, že musím k hodináři! Jedny Seika vyzvednout z opravy druhé nechat opravit. Jsou to perfektí hodinky pro drsné zácházení, ale občas to odnesou :D

:) To mi připomíná jak jedna kamarádka říkala: "Venku se mrouskaly kočky, tak jsem si vzpomněla, že si musím vzít antikoncepční piluli..."

Jinak Sejka nešetřím, grandy negrandy, je to kvarc, i když termokompenzovaný, tak dostávaj zabrat - myeverydaywatch

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

:) To mi připomíná jak jedna kamarádka říkala: "Venku se mrouskaly kočky, tak jsem si vzpomněla, že si musím vzít antikoncepční piluli..."

Jinak Sejka nešetřím, grandy negrandy, je to kvarc, i když termokompenzovaný, tak dostávaj zabrat - myeverydaywatch

No já seika nosím jen na sport, diversky dostaly takovou ránu, že jim uletěla luneta, jsou jinak ale v pohodě...

A včera jsem při střelbě asi zabil prim sport I - šly přesně a dneska už přesně nejdou :(

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 5
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

V obou větách mluvíš o své jízdě autem? :)

Ne :) Diversky jsem zabil při pádu z koně a Igeny jsem zabil včera na střelnici - pár ran z 9x19mm, pár ran 9x17mm a dva zásobníky z Glocku .40 SW... Nějak se to těm Igenům nelíbilo :(

• Hlasovat proti 4
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...