Dantechno Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 Dneska bile.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 Převlékl jsem PO na kůži... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 (upraveno) Převlékl jsem PO na kůži... Dost dobrý! Není to náhodou Di-Modell? Edit: Crocodile Chrono Upraveno 7. července 2010 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 Zmena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 Dost dobrý! Není to náhodou Di-Modell? Edit: Crocodile Chrono Toto je origo Omega. Di-modell aligátor mám černý, to jsou hodně dobrý řemeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 9. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2010 0000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2010 (upraveno) Dva letošní "designové" úlovky z Itálie pro radost. V bílém provedení masivní Nautica zakoupená v turistickém centru za dvojnásobnou cenu než na netu, nicméně na netu již k nesehnání. V černé barvě pak hodinky Markiaro s vychytávkou v podobě čili papričky, jako talisman. Upraveno 14. července 2010 uživatelem Mike-72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2010 cabriowetter co to je za vintage káru? Kurňa v poslední době se mi tu víc líbí ta pozadí než hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2010 ??????? ??????????? ?????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2010 SEJKA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2010 SEJKA A sakra, teď si mi připomněl, že musím k hodináři! Jedny Seika vyzvednout z opravy druhé nechat opravit. Jsou to perfektí hodinky pro drsné zácházení, ale občas to odnesou 1 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2010 A sakra, teď si mi připomněl, že musím k hodináři! Jedny Seika vyzvednout z opravy druhé nechat opravit. Jsou to perfektí hodinky pro drsné zácházení, ale občas to odnesou To mi připomíná jak jedna kamarádka říkala: "Venku se mrouskaly kočky, tak jsem si vzpomněla, že si musím vzít antikoncepční piluli..." Jinak Sejka nešetřím, grandy negrandy, je to kvarc, i když termokompenzovaný, tak dostávaj zabrat - myeverydaywatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koniferka Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2010 SEJKA pěkné hodinky s pěkným pozadím.Trochu mi trvalo,než jsem se v tom zorientoval,chvíli jsem myslel,že je to pozadí stěny s vytištěným pozadím,no ale je to pozadí plochy s pozadím.Taky u nás máme pěkné horko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2010 To mi připomíná jak jedna kamarádka říkala: "Venku se mrouskaly kočky, tak jsem si vzpomněla, že si musím vzít antikoncepční piluli..." Jinak Sejka nešetřím, grandy negrandy, je to kvarc, i když termokompenzovaný, tak dostávaj zabrat - myeverydaywatch No já seika nosím jen na sport, diversky dostaly takovou ránu, že jim uletěla luneta, jsou jinak ale v pohodě... A včera jsem při střelbě asi zabil prim sport I - šly přesně a dneska už přesně nejdou 1 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2010 No já seika nosím jen na sport, diversky dostaly takovou ránu, že jim uletěla luneta, jsou jinak ale v pohodě... A včera jsem při střelbě asi zabil prim sport I - šly přesně a dneska už přesně nejdou V obou větách mluvíš o své jízdě autem? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2010 V obou větách mluvíš o své jízdě autem? Ne Diversky jsem zabil při pádu z koně a Igeny jsem zabil včera na střelnici - pár ran z 9x19mm, pár ran 9x17mm a dva zásobníky z Glocku .40 SW... Nějak se to těm Igenům nelíbilo 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2010 poslední týden tohle a dneska tohle... Maroshku pozdrav z Lysé Hory, budu tě muset vzít sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2010 poslední týden tohle a dneska tohle... Maroshku pozdrav z Lysé Hory, budu tě muset vzít sebou Kdo Tě tam vyvezl nahoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2010 Kdo Tě tam vyvezl nahoru? wole, chodím nebo tam jezdím na kole každý rok, i víckrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2010 wole, chodím nebo tam jezdím na kole každý rok, i víckrát A pulsometr máš? Se bojím, aby Ti nepraskla cévka! (Doxy dost dobrý; ty digi ... nevím, nevím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky