lloffass Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Ještě nejsou na ruce, teprve se chystám slavnostně sundat fólii že safíru. A třesu se na to jako malý kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRWISTY Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 FURT :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Predvcerejsky, vcera i dnes, imrvere furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Digi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Sportura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Jak jsi s něma spokojený? Až překvapivě hodně původně jsem chtěl Kingy (housovky), ale jelikož mám radši menší hodinky, tak jsem vzal Fieldy (mají taky větší WR, což nechápu). Hodně jsem se na ně těšil, protože jsem nad nima váhal docela dlouho. Na živo působí velice dobře, líbí se mi propracovaný ciferník, kde mi nic nepřekáží. Potěšila mě lumi, které jsem se bál (ručky svítí do rána), protože mám ještě Officery a tam je lumi hodně špatná. Jen origo řemen je na mě moc tvrdý a není pohodlný na ruce, tak jsem je hodil na perlon a super. Ale pro plné uspokojení bych potřeboval tah, možná časem zkusím sehnat. Ještě dodám, že jsou perfektní ručky, které sahají až na indexy, což pomáhá k přesnému odečtu času. Jasně, žádná velká hodinařina to není, ale za pár tisíc udělají hodně radosti Ta červený špička a kružnice pod indexy jsou prostě špica. Jedno mobilní makro, omluvte prosím kvalitu letitého telefonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mwb Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Foto este z Mikulasa, ale na ruke boli az do piatku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Dnes nejlepsi seamastery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Myslim, ze jsem nasel definitivky;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 vzpomínková na sraz,na ruce stále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Myslim, ze jsem nasel definitivky;-) IMG_4526.JPGnestraš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Dnes nejlepsi seamastery skvelé, bol som do nich zamilovaný Myslim, ze jsem nasel definitivky;-) IMG_4526.JPGtomu sa vôbec nečudujem, Squale ešte na mňa čakajú ale už čoskoro ... SeikoTano : super vyzerajú, škoda že už mi do plánu nezmestia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 tmp-cam--2066053678.jpgno konečne som sa ich tu dočkal, skvelé Ivane !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 u mňa Seiko týždeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 (upraveno) Upraveno 10. prosince 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Predvcerejsky, vcera i dnes, imrvere furt Ciwe.. Ti normálně budu závidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky