Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Fakt pěkné.

Dik-breitle se vzdycky foti dobre-i kdyz to neumim...je fakt ze steelfishe byly moje prvni poradny hodinky (ty stary s hranatou vterinovkou)-ale to uz je let... :) :) :)

Rad jsem se k nim vratil v tehle ne moc vidane barve ciferniku...a ted uz jen foto a prestavam kecat-stejne to nikoho nezajima :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dik-breitle se vzdycky foti dobre-i kdyz to neumim...je fakt ze steelfishe byly moje prvni poradny hodinky (ty stary s hranatou vterinovkou)-ale to uz je let... :) :) :)

Rad jsem se k nim vratil v tehle ne moc vidane barve ciferniku...a ted uz jen foto a prestavam kecat-stejne to nikoho nezajima :)

Ciwe, kde jsou MM? Jsem se těšil na další fotky a nic:-) Ale tyhle Béčka jsou parádní, o tom žádná:-)

Odkaz ke komentáři

Od koupi furt...

Snake: moc pekny becka Honzo ;-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

furt me bavi

IMG_20170204_202728_720_zpsdmv5wxhq.jpg

Fakt na nich na první pohled poznáš, kolik je přesně hodin? Ale asi irelevantní otázka, u hodinek v této kategorii je to nepodstatné :)

Upraveno uživatelem karel hb
Odkaz ke komentáři

Moc hezká fotka.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...