snake Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Nic nevidin,ale pamatuju si novy soh...jaky jsou?
Axel Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Tenge, super fotka.. Londžíny maji styl! Jinak zajimavy, jak ty Brajtle jsou fotogenicke a to temer kazdy model, pritom kdyz pak na ne koukam na prodejne, tak se ten wow efekt nejak nedostavuje, asi jsem na hlavu..
Jaroslav69 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 A u ketrych se ti na prodejne waw efekt dostavuje?
snake Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Taky bych se zeptal...protoze vsechny breitle jsou nazivo hezci nez na fotkach...
Axel Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Posledni dobou Omega.. A pak designove ponekud konzervativnejsi Zenith, u ktereho je radost koukat na precizni odvedeni detailu.. Jinak k tem fotkam, no kdyz si otevru stranku na netu a prohlidnu si promo fotky, pripadne nektere z fotek na foru, pak nazivo prijde u me trochu zklamani, coz ale neznamena, ze by byly Becka spatny.. To vubec ne.. Spise se tak dobre foti.. Peace
pebe Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 vzal jsem je na kolo, ze se vyfotime na Pradedu a ani jsem si na to nevzdechl. Tak aspon cestou...
Jaroslav69 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Ja to mam zase naopak. Na prvni pohled Breitlingy jsou takove cucave moc hezke hodinky.Omegy jsem si oblibil az po delsi dobe a to hlavne kvuli krase v detailu a take se moc pohodlne nosi.
beeman Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 (upraveno) uz jsem se nas..l a zacal s renovaci, zatim na vlozku lunety nanesena prvni vrstva barvicky, az zaschne, dam druhou a bude to tiptop :-)puvodni stav: Upraveno 11. srpna 2017 uživatelem beeman
Farookh Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Nieco sa blizi... @beeman - parada, aku farbu si pouzil ak sa smiem opytat? Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro
beeman Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 tak prozatim hotovo, vicc s tim nesvedumno a behem cekani jsem se nas..l podruhy, vzal kladivo a zkratil tah na speedech odeslano z eteru
Doporučené příspěvky