bobi Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Při dnešní zastávce v Českém Brodu . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Tak jako dovolenkove nakonec vybrany tyto. Jestrab se pocka, az pojedem k mori Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
leebauer Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Ty rozmázlý hoďky asi prominete. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Dneska to bude dřina...od 3,30 vzhuru...spolecnost mi nastesti delaj sdds,tak aspon nejaka radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 To napojení tahu na pouzdro u sdds, bych u takové značky nečekal jinak je to nádhera.
martigen Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 2254.50 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 To napojení tahu na pouzdro u sdds, bych u takové značky nečekal jinak je to nádhera.To víš, to není Damasko.
lordsoft Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Posledny den skolenia a pak spat do rutiny. Sent from my iPhone using Tapatalk
pebe Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 zastávka na kafe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ohm-Aztec Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 HMLTN Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 (upraveno) Jakoze blby?Njn damasko to neni...a vlastne nemuzu porovnat-Damasko jsem jeste nemel... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. září 2017 uživatelem snake
shewcza Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 (upraveno) snake: to já nevím, neviděl jsem je nikdy na živo. Přijde mi, že z boku jak přechází nožka na tah je velký schod , ale teď když to vidím, tak soudím, že je to tam asi schválně. Poznámku na Damasko jsem asi nepochopil, ale to je fuk. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. září 2017 uživatelem shewcza
pebe Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Rolex to tak prostě má,, i u DJ i u Subůad Damasko, tam se hodinky musí poslat do fabriky, aby to s tahem "spárovali", pokud si kupuješ pouze tah.
shewcza Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 pebe: díky za osvětu. To jsem nevěděl, každopádně pokud tomu je tak, tak věřím, že na živo to bude vypadat dobře, ale takhle na fotkách mě to hned cvrnklo do oka. Já viděl jen suby na natu.
Ondrej71 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Dobré skoro poledne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
paulg Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Dnes na digi vlne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Nudim se.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 snaku, jsi psal, že dneska bude dřina a ty se nudíš :-P
Doporučené příspěvky