leebauer Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Takže zas ty pepsiny a ZappaCraft. Dlouho jsem si zase tak nevyhrál jako s těma Seikošema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Kůže dobrá néééé????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Máš recht, bylo to tak.Já už ty svý Autávky a Monzy nemám, ale jak (a to už bude brzy) dorazí Carrery od pana dochtora - tak se taky budu chlubit. A tvé Hujerovské nadšení obdivuji.(doufám že se VintageLover neurazil..Jeho počínání v tomto směru mam taky rád).Prostě mám rád staré dobré věci :-) tak na ty carrery se tesim , kdy budou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupiter7 Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Modrá je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 SOH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Jsem byl trochu sportovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Prostě mám rád staré dobré věci :-) tak na ty carrery se tesim , kdy budou? No dle telefonátu už prý každým dnem.Už se mi o nich i asi dvakrát zdálo.To už je častěji než o ženách. Moc se těším.A to tam mám v takříkajíc hroznym stavu ještě jedny podobný.No uvidíme jak se s tim pan Frýdl popasuje.Ale co jsem slyšel - tak se mám jen těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Sakra - tohle patří do vlákna - Kila nahoru - .Čéče, já mám hlad.Jinak - taste kolty - kdo má kolty.Může se psát s " C " . Jsem rád, že jsi se po přestávce vrátil! Mě se tyhle fotky líbí, i ty předchozí.Jsem rád že se líbí, snad mám tu nudapauzu za sebou %) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 První letošní vyjížďka, kondice v kopru, alespoň jsem vyvětral Fortisky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 V Pivovarské na dvě čepovaný Zelený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 S rodinou na Kladské. Prima výlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 i v angličtině, There must be orderPreklad jo, ale nikdy jsem neslysel, ze by to Amik pouzil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Preklad jo, ale nikdy jsem neslysel, ze by to Amik pouzil... Nepoužívaj to. Angličani celkem jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Preklad jo, ale nikdy jsem neslysel, ze by to Amik pouzil... našel jsem to na anglické Wikipedii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 IMG_20180330_173826-1954x2456.jpg Pastva pro oči Tano... pěkný jsou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chronik Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 No dle telefonátu už prý každým dnem.Už se mi o nich i asi dvakrát zdálo.To už je častěji než o ženách. Moc se těším.A to tam mám v takříkajíc hroznym stavu ještě jedny podobný.No uvidíme jak se s tim pan Frýdl popasuje.Ale co jsem slyšel - tak se mám jen těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 kartagos: ale kulovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Dneska Alba APBT207 nebo tak nejak... akorat manzelka jak utirala prach, tak smetla HMT z meho nocniho stolku, a prej ze se oddelalo to dno... tak jsem Alby sundal, dotahl dynko na HMT a mam ted na ruce ha-em-tecka, pro kontrolu... no ale jinak jsem teda mel na ruce fakt ty Alby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky